Ron Boszhard kritisch over relatie broer Carlo Boszhard moeder: “Het is niet gezond”

“Ze eten iedere dag samen”

Ron Boszhard heeft zich kritisch uitgelaten over de relatie die zijn broer Carlo Boszhard heeft met hun moeder. Hij vindt dat de levens van zijn broer en zijn moeder veel te veel met elkaar verweven zijn, volgens hem geen gezonde situatie. 

Een relatie zoals zijn broer met zijn moeder heeft wil Ron niet hebben.

Altijd samen
In een gesprek met De Volkskrant vertelt Ron Boszhard, die overigens vanaf zaterdag te zien is in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Dat zijn broertje Carlo Boszhard en hun moeder wel een hele bijzondere relatie met elkaar hebben. Jaloers is hij er echter niet op, naar eigen zeggen zit hij zelf niet echt te wachten op een dergelijke relatie: “Ze wonen naast elkaar en eten bijna dagelijks samen. Ik woon iets verderop en zie haar eens per week. Als Carlo wakker wordt, rolt hij het huis uit om te kijken wat er bij mijn moeder in de ijskast staat.”

Niet gezond
Volgens hem niet echt een hele gezonde situatie: “Hun levens zijn met elkaar verweven. Ik moet daar niet aan denken. Het is ook niet gezond.” Op de vraag of hij nog wel eens een tv-programma met zijn moeder wilde maken reageerde hij dan ook ontkennend: “Dat heeft mijn broer al gedaan. Hij gaf haar allerlei opdrachten in het onderdeel ‘Wil wil wel’. Als ik zoiets met mijn moeder zou doen, waren de opdrachten een graadje erger geweest. Ik had haar laten abseilen van de Euromast en haar in een kooi met haaien gedaan.”

Lees ook: Carlo Boszhard in ‘The Story Of My Life’; zo ziet hij er als 95-jarige eruit! Bizar!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill