Rosanna heeft spijt van haar Temptation-avontuur: “Ik denk soms over mezelf, ‘Wat zeg jij nou weer, Roos?'”

Rosanna ontkent de geruchten over een ziekenhuisbezoek…

Temptation Island-deelneemster Rosanna staat volop in de belangstelling nadat het Belgische tijdschrift ‘TV Familie’ meldde dat ze naar de spoedeisende hulp moest worden gebracht omdat ze een té ruige nacht had gehad met verleider Alex. Zelf zegt ze nu dat er weinig aan de hand was. “Er staan overal leugens over mij.”

Op Facebook legt ze uit – zonder namen te noemen – dat er roddels verspreid worden, ‘omdat ze aandacht tekort komen’. “Ik ga geen namen noemen, ik ga me niet verlagen naar jullie niveau.. Ik moet er echt om lachen wat er steeds verzonnen wordt!! :-)) Iemand verzint dingen om het tegendeel te bewijzen….”, aldus Rosanna. Alex, een van de verleiders in Temptation Island, kreeg van haar eerder de bijnaam King Kong. Hij liet al een paar keer blijken dat hij ‘goed bedeeld’ zou zijn en dat zou Rosanna volgens TV Familie aan den lijve hebben ondervonden.

“Ze bloedde na haar avontuurtje met Alex, de dag erna kon ze zelfs amper stappen. Zelf heeft Rosanna me verteld dat het er nogal ruig aan toe ging,” aldus verleidster Saartje. Een insider vertelde het tijdschrift dat ze ‘heeft afgezien’. “Enorm gênant. Alex is groot geschapen en door de alcohol had de hartstocht de overhand genomen, waardoor Rosanna na afloop dringend verzorging nodig had.” Rosanna zelf sprak met Radiozender 538 en ontkende ook daar de ziekenhuisgeruchten. Ook vertelt ze aan dj’s Coen en Sander dat ze spijt heeft van haar deelname:

Coen en Sander: “Rosanna, ik snap sowieso niet dat je überhaupt aan zoiets meedoet.”
Rosanna: “Nee, weet je, ik heb er ook spijt van. Voor zo’n programma denk je ‘O, ja, dit kan ik wel.’ Maar als je daar eenmaal bent en je ziet dingen van je partner die je niet leuk vindt…”
Coen: “Ik heb vooral dingen van jou gezien ook hoor…”
Rosanna: “Ja, klopt. Ik denk ook soms over dat op tv ‘Wat zeg jij nou weer, Roos?'”
Sander: “Over jezelf? Tja…”
Rosanna: “Ja, maar weet je, je zit vol emoties daar ennuh…”
Coen: “En vol drank…”
Rosanna: “Ja, vol drank, lekker weer, mannen die wat van je moeten. Doe het zelf maar eens.”

Bron: Telegraaf | Foto: videostill Temptation Island