Roxeanne en Rachel Hazes willen het goedmaken, maar: “Dré wil het niet en zijn gezin wil het niet…”

Rachel Hazes werd onlangs opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis door een heftige depressie. Dochter Roxeanne vertelde dat het haar moeder ‘allemaal te veel werd’. “Het is een vrouw die veel heeft meegemaakt. Eigenlijk al haar hele leven lang. En op een bepaald moment is de emmer vol.”

Respect
Gelukkig gaat het nu langzaamaan beter met de Hazes-weduwe, zo vertelt Roxeanne. “Ze wordt weer echt heel gelukkig van de dingetjes waar ik gelukkig van wordt. Er zijn allemaal dingetjes waar ze echt naar uitkijkt.” Helaas deed zoon André jr. recentelijk uit de doeken dat een verzoening er de komende tijd niet in zit: “Ik heb respect, ik hoop dat ze allemaal 100 worden, het zal alleen zonder mij zijn.Familie krijg je, die heb je niet voor het uitkiezen.” Roxeanne bevestigde de woorden van haar broertje, contact is er ook volgens haar nog steeds niet. “Wij hebben het nu al een paar keer geprobeerd, maar Dré wil het niet en zijn gezinnetje wil het niet”, zei Roxeanne. “Dan moet je dat ook respecteren. Het is een volwassen jongen, hij heeft inmiddels een gezinnetje en een kindje.”

Loslaten
Hoewel Roxeanne het aanvankelijk erg moeilijk had met de familieruzie, kan ze er nu mee leven. “Ik ben er in het begin echt heel erg verdrietig om geweest, hij was echt altijd mijn beste vriend. Maar ik ben nu in een fase van mijn leven dat ik zo gelukkig ben dat echt negatieve shit mij niet meer raakt. Loslaten is een van de moeilijkste dingen, maar als je dat eenmaal kunt, zie je ook hoe mooi het leven kan zijn.”

Bron: Show, AD, Telegraaf | Beeld: Hollandse Hoogte 


Pagina 2/2