Roxeanne Hazes doet boekje open over breuk met ex: “Ik voelde me zo schuldig, ik wilde hem geen pijn doen”

Rpxeanne

Ze doet een boekje open over haar vorige én nieuwe relatie

Roxeanne Hazes staat te trappelen om Nederland kennis te laten maken met haar nieuwe muziek spiksplinternieuwe album. Zo kwam twee weken geleden al haar single ‘Ik Was Toch je Meisje’ uit en binnenkort kunnen we haar album verwachten.

Overspel
Op het nieuwe album staat onder andere een nummer dat over haar relatie met haar ex-vriend Nick gaat. Eind vorig jaar zetten de twee een punt achter hun vijf jaar durende relatie. In Grazia vertelt de zangeres openhartig over de breuk. Zo vertelt de brunette dat ze niet vreemd is gegaan, maar dat er wel een nummer op haar album over overspel gaat. “Eén nummer gaat over overspel. Niet dat ik ben vreemdgegaan, maar ik kon me er wel iets bij voorstellen. In de laatste tijd met Nick lag mijn hart niet meer bij hem, maar bij een ander. Daar heb ik over geschreven.” De zangeres vertelt dat ze mentaal enorm groeide en dat de twee te veel van elkaar verschilden. “Dat lag niet aan hem. We hoorden gewoon niet meer bij elkaar.”

Erik Zwennes
Tijdens de relatie met Nick kreeg ze een goede band met haar collega Erik. “Op een gegeven moment merkte ik dat ik Erik leuker ging vinden. Maar ja, ik had toen een relatie en dan mag je geen gevoelens voor een ander krijgen. Ik voelde me ontzettend schuldig en wilde Nick geen pijn doen”, legt Roxeanne uit. De 24-jarige beëindigde haar relatie en koos voor Erik. Desondanks gunt de brunette haar ex al het geluk van de wereld.

Huwelijk
Roxeanne is supergelukkig met haar Erik, die ze inmiddels haar verloofde mag noemen. “Elke dag zeggen we tegen elkaar dat we dankbaar zijn dat wij in elkaars leven zijn gekomen. Hij is mijn grote liefde en favoriete persoon op aarde. Nu heb ik we?l het gevoel dat ik leef.” Ze is zelfs zo blijmoedig dat ze al aan een kindje zit te denken. “Als ik een kind krijg, wil ik er ook echt de tijd voor nemen. Ik zou graag zwanger worden als mijn album straks uit is en ik nog wat promotie heb kunnen doen.” Naar verluidt willen de tortelduifjes elkaar wel eerst het jawoord geven. De twee stappen volgend jaar in het huwelijksbootje.

Bron: Grazia | Beeld: videostill