Roxeanne Hazes draagt een wel heel comfortabel pak op het podium..

Eeh, heel apart!

Het gaat goed met Roxeanne Hazes; ze heeft veel optredens, maakt veel nieuwe muziek en heeft de liefde van haar leven gevonden. Op het podium voelt ze zich als een vis in het water en heel comfortabel, wat ook wel blijkt uit de foto die ze op Instagram plaatste.. 

Op de foto draagt ze een wel hele aparte outfit.

Onesie
Op het kiekje is te zien hoe ze in een grote, roze onesie (zo’n pak waarbij de broek en de trui aan elkaar vast zitten) aan het repeteren is op het podium. Grappend schrijft ze erbij: ‘tijdens het repeteren voel ik me altijd het meest sexy’. De dochter van wijlen André Hazes is hard aan het werken aan haar carrière en heeft de laatste tijd dan ook een heleboel optredens op de planning staan. En hier moet natuurlijk voor geoefend worden; wij snappen dat je dat niet in vervelend zittende kleding gaat doen.

Familieruzie
Dat het Roxeanne op het gebied van haar carrière en in de liefde voor de wind gaat is een welkome afleiding van de familieruzie die nog altijd heerst in de familie Hazes. Zo heeft ze nog altijd haar neefje niet gezien: “Ik vind het heel erg jammer, maar voor mij helpt het wel dat ik zo gelukkig ben met Erik. De slechte dingen komen niet meer in mijn aura nu.” Of de ruzies tussen de Hazesjes ooit nog bijgelegd gaat worden weet ze niet: “Mama heeft hem een paar keer geprobeerd te bellen, maar hij hing op. Ik laat me niet meer gek maken, ook niet door mijn broertje.”

Tijdens het repeteren voel ik me altijd het meest sexy wel. ? #inmijnbloedtour

Een bericht gedeeld door ????????Dochter Dre???????? (@roxeannehazes) op

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram