Roxeanne Hazes: “Ik ben klaar met hopen dat het goedkomt.”


Roxeanne Hazes is klaar met leven in het verleden

2018 was een veelbewogen jaar voor Roxeanne Hazes. 10 juli werd ze moeder van de kleine Fender Andrew Arnold Zwennes. Roxeanne is dolgelukkig met haar kersverse gezinnetje, maar heeft haar carrière als zangeres ook weer opgepakt. En dat is best lastig combineren, vooral als de wens voor een groot gezin sterk is. Daarnaast is het nog steeds hommeles in de familie Hazes, want Roxeanne en broertje André hebben nog steeds geen contact.

De deur voor André staat altijd open.

Kerst

In de nieuwste editie van Grazia vertelt Roxeanne openhartig over het afgelopen jaar. 2018 was natuurlijk het jaar dat ze moeder werd van Fender. Ze kijkt daarom ook uit naar de feestdagen, want ze wil dit dolgraag met haar kleine gezinnetje vieren. “Vroeger had ik altijd een dip tijdens die koude kerstdagen, maar sinds ik met Erik ben, geniet ik er echt van. Het is zo’n rijkdom om die kleine er nu ook bij te hebben,” zegt de zangeres tegen Grazia.

André

Een grote kersttafel vol familie zit er dus niet in bij Roxeanne, want het zit nog steeds niet goed tussen haar en André. Ze is er inmiddels wel aan gewend. Daarnaast begrijpt Roxeanne ook dat André kerst viert met zijn eigen gezinnetje: Monique en de kleine Dré. Roxeanne gaf al eerder aan dat haar deur altijd open staat voor haar broer, “maar nu is dat niet meer wagenwijd.” Roxeanne wil namelijk geen energie meer steken in een loze zaak. “Ik wil mijn aandacht even in mijn gezin stoppen en kan alleen een goede moeder voor Fender en vrouw voor Erik zijn als ik in het nu leef in plaats van in het verleden.”

Gezin

Ook vertelt Roxeanne dat ze altijd al moeder wilde worden en graag een groot gezin wil. Ze heeft in Erik de juiste man gevonden en was er meteen van overtuigd dat hij degene is waarmee ze een groot gezin wil stichten. “Ik voelde bij hem wel meteen: jij bent het met wie ik een handvol kinderen wil. Ik wist dat ik mijn beste maatje en mijn grote liefde had gevonden,” aldus Roxeanne.

Carrière

Slechts zes weken na de bevalling stond de zangeres alweer op de bühne. Mensen om haar heen reageerden verrast, maar zeiden: “Jeetje, wat moet je blij zijn dat je weer kunt gaan werken”. Daar is Roxeanne het niet mee eens, want het liefst zou ze stoppen met werken en zich volledig op haar gezin richten. Zo zei ze tegen haar verloofde Erik: “Ik ga nu even een paar jaar goed geld verdienen en intussen een fucking goede moeder zijn, en dan stop ik er gewoon mee.”

Lees ook: Glennis Grace openhartig over America’s Got Talent-deelname

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Videostill