Roxeanne Hazes onthult hoeveel kilo ze in totaal is afgevallen

Roxeanne Hazes

Na de geboorte van haar zoontje heeft Roxeanne weer tijd voor zichzelf

Het leven van Roxeanne Hazes stond na de geboorte van haar zoontje Fender volledig in het teken van het moederschap. Nu de rust is wedergekeerd, heeft de kersverse mama eindelijk weer wat tijd voor zichzelf. En die besteedt ze tegenwoordig in de sportschool! Ook heeft ze het gezonde eten weer opgepakt, met resultaat. De zangeres is inmiddels al heel wat kilo’s lichter. Met RTL Boulevard deelt ze hoeveel precies. 

De 26-jarige brunette is hard op weg om weer topfit te worden.

Voor zichzelf zorgen

Nadat haar zoontje Fender ter wereld kwam, stortte Roxeanne zich volledig op het moederschap. Ze was zó met haar kleine ventje bezig, dat ze vergat voor zichzelf te zorgen. Nu is ze weer een stuk liever voor zichzelf en hoeft ze zich niet meer weg te cijferen. En dat betekent ook dat ze weer de tijd neemt om aan haar lichaam te werken. ”Ik ben lekker veel bezig: aan het sporten en aan het lijnen, en lekker gezond aan het eten”, vertelt de zangeres stralend aan RTL Boulevard. 

Sokken aandoen

De dochter van de in 2004 overleden volkszanger André Hazes ligt niet wakker van een paar kilo meer of minder, maar wil wel weer het gevoel hebben van ‘ik mag er zijn’. Roxeanne hoeft niet zo nodig haar gewicht van voor de zwangerschap weer te bereiken. ”Maar ik wil wel lekker gewoon mijn sokken aan kunnen doen, zonder dat dat vermoeiend is.”

Een derde

Inmiddels is de brunette alweer een derde van het gewicht kwijt dat ze tijdens haar zwangerschap is aangekomen. Tien kilo, om precies te zijn. Hierbij heeft haar nieuwe eetpatroon een grote rol gespeeld. Zo is ze begin dit jaar veganist geworden, waardoor ze naar eigen zeggen weer heel goed in haar vel zit.

Lees ook: Wendy van Dijk: ‘Ik moet veel moeite doen om op gewicht te blijven’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill