Roxeanne Hazes krijgt kritiek op Instagramfoto, maar trekt zich er niks van aan

roxeanne hazes
Roxeanne Hazes heeft geen boodschap aan de haters

Sinds de kleine Fender op 10 juli is geboren, staat Roxeanne Hazes’ hele leven in het teken van de kleine. Logischerwijs zit ze al de hele zomer op een blauwe babywolk, iets dat ze maar wat graag deelt met haar volgers op Instagram. Maar, zoals iedereen die persoonlijke kiekjes deelt op Instagram, krijgt Roxeanne ook de nodige kritiek over zich heen. Maar daar trekt de 25-jarige zangeres zich niets van aan!

Laat de haters maar praten, denkt Roxeanne.

Foto

De foto in kwestie is een kiekje van Fender in bad met zijn mama Roxeanne. Logischerwijs zitten moeder en zoon bloot in bad. Roxeanne ondersteunt Fenders hoofd en lichaampje met haar armen en houdt hem tegen haar borst. Niets mis mee, zou je misschien denken, maar mensen vinden dit niet een gepast beeld voor op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

night night. ?

Een bericht gedeeld door ????????DOCHTER DRE???????? (@roxeannehazes) op

Reacties

De foto wekt heel wat reacties op, waaronder een hoop negatieve maar gelukkig ook positieve. Onder het negatieve commentaar zien we bijvoorbeeld “Duidelijk vraag om aandacht. Draait deze foto om je zoon of om jou?” Ook reageren mensen met seksueel getinte emoticons. Gelukkig is het leeuwendeel van de reacties positief: “Prachtige foto” en “wat een blij mannetje” klinkt ook onder de foto. Niet alleen Roxeanne Hazes stond onder vuur door een foto op Instagram, ook Ali B kreeg vorige week een lading kritiek door een foto.

Roxeanne reageert

Roxeanne merkte de negatieve geluiden op en besloot erop te reageren met een nieuwe foto waarop ze borstvoeding geeft. “Die had ik even niet aan zien komen. Ophef over een vrolijk moment met mijn zoon in bad. Niet alle naakte huid is meteen seksueel gerelateerd. Jammer dat hier toch nog zo moeilijk over gedaan wordt. En voor hen die moeite hebben om dat onderscheid te maken, hier een foto van een 10 minuten oude Fender, driftig drinkend uit mijn borst. Ik vind het een prachtige foto, net zoals ik mijn kind prachtig vind!”

Lees ook: Ali B stuit op veel kritiek op foto waarop hij doucht met zoontje

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill