Roxeanne Hazes en Monique Westenberg samen op pad

De ex-schoonzusjes kunnen het duidelijk nog goed met elkaar vinden

André Hazes mag dan een punt hebben gezet achter zijn relatie met Monique Westenberg, Roxeanne Hazes is nog altijd gek op haar ex-schoonzus. De twee gingen er samen met hun gezin op uit naar een boerderij, waar ze heerlijk tussen de geitjes hebben gespeeld. Beiden deelden ze wat schattige beelden van het tafereel op Instagram. 

Dagje uit

“Op de boerderie”, schrijft Monique bij een selfie van haarzelf, zoontje André Jr., Roxeanne en haar vriend Erik en hun zoontje Fender. Ze zitten met zijn allen tussen de hooibalen en kleine Dré heeft een geitje op zijn schoot. “LOVE YOU“, schrijft Roxeanne enthousiast onder het kiekje.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Heerlijke dag

Ook op haar Instagram deelt Roxeanne wat schattige beelden van het bezoekje aan de geitenboerderij met haar ex-schoonzusje. “Wat een fijn dagje”, schrijft ze bij de filmpjes en foto’s. Te zien is hoe de kleine Fender en Dré de dag van hun leven hebben tussen de geiten. Maar ook ouders Roxeanne, Erik en Monique hebben het overduidelijk naar hun zin. “Zo lekker om tussen de boeren te wonen! Heerlijke dag met jullie”, reageert ex-schoonzus Monique onder de Instagrampost, gevolgd door een hartje.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Nieuwe relatie André

André zette vorige maand een punt achter zijn relatie met Monique, nadat hij haar drie maanden eerder nog ten huwelijk had gevraagd. Niet lang daarna hintte de zanger al op een relatie met influencer Sarah van Soelen, maar hield vol dat ze gewoon vrienden waren. Dinsdagavond kwam dan eindelijk het hoge woord eruit. “Ik ben wel gek op dat meisje“, gaf André toe aan tafel bij Beau.

Positieve reacties

Het is dan ook ongetwijfeld geen makkelijke situatie voor Monique en Roxeanne. Volgers zijn dan ook onder de indruk van hoe de dames dit oppakken. “Wat leuk dat jullie zo met elkaar omgaan. Supermooi, laat dit nooit door iemand kapot maken. Ze [Fender en André Jr., red.] zijn zulke leuke neefjes van elkaar”, reageert iemand op Roxeannes Instagrampagina. Ook onder de foto van Monique stromen de positieve reacties binnen. “Fijn dat jullie nog contact hebben, zeker voor de kids” en “heerlijk de neven bij elkaar, ook gezellig voor jullie”, klinkt het in de comments. “Zo waanzinnig mooi om jullie zo samen te zien”, reageert een ander.

Lees ook: Monique Westenberg laat na breuk André Hazes van zich horen op Instagram

Bron: Instagram Monique en Roxeanne | Beeld: BrunoPress