Dit vindt Roxeanne Hazes van de muziek van haar broer

Dit is de eerste keer dat ze zich uitlaat over het succes van broer 

Roxeanne Hazes heeft voor het eerst een boekje opengedaan over wat ze vindt van het succes van haar broer André. Sinds de twee geen contact meer met elkaar hebben, laten ze zich in de media nauwelijks over elkaar uit. Toch sprak de brunette in een interview met Radio2 nu openhartig over hun relatie. Ze vertelde dat ze veel waardering heeft voor de manier waarop André te werk gaat. 

”André is een geweldige zanger”, prijst Roxeanne haar broer.

‘Geweldige zanger’

Tijdens het gesprek werd Roxeanne gevraagd naar de muziek van haar broer. Op de vraag ”Hoe vind je zijn muziek? Hij zit wel wat meer in de Nederlandse hoek”, antwoordt de zangeres: ”Wat hij doet, in het verlengde van papa eigenlijk, doet hij heel goed. Het is ook een geweldige zanger. Het is niet per se mijn muzieksmaak, maar ik begrijp wel waarom het zo populair is.”

Leef

Of Roxeanne de muziek van André weleens draait? ”Nee, dat niet. Het zijn geweldige nummers, maar nogmaals, het is mijn smaak niet. Ik ben meer van het alternatieve. Paradiso is mijn poptempel.” Toch is er wel een nummer van haar broer dat Rox een stukje mee kan zingen. Dat is zijn grootste hit, Leef. ”Het refrein wel ja.”

Geen hekel

Ook wordt Roxeanne gevraagd of ze de televisie uitzet als André in beeld is. ”Nee, joh. Natuurlijk niet. Ik heb geen hekel aan hem”, antwoordt de zangeres. ”Ik denk dat wij allebei heel respectvol over elkaar praten. Er is geen reden om dat niet te doen. Verder heb ik er eigenlijk niet zo veel over te vertellen. Wij leiden allebei een heel ander leven. En dat is prima”, besluit de 26-jarige moeder.

Lees ook: André Hazes over vermeende relatiecrisis: ‘Iedereen heeft af en toe wat’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill