Roxeanne Hazes praat openhartig over borstvergroting: ‘Ik zou het zo weer doen’

Roxeanne zou zo weer een borstvergroting laten doen

Linda.tv laat in het programma Zelfportret bekende Nederlanders al tekenende vragen beantwoorden. Dit keer was het de beurt aan Roxeanne Hazes. Ze vertelde hierin waar ze onzeker van wordt, maar ook waar ze blij van wordt. Zo vindt ze een avondje op de bank met een goede serie en veel eten geweldig. 

Ze praat ook over haar borstvergroting.

Borsten
In het interview vertelt ze over de onzekerheid die ze ervoer door haar kleine borsten. Ze was ‘altijd al flink’ en ze had geen borsten, aldus Roxeanne zelf. Ze vond dit geen gezicht en besloot over te gaan op plastische chirurgie. Ze liet een borstvergroting uitvoeren en is er superblij mee. “Als ik ooit onder het mes zou gaan voor cosmetische behandelingen, dan zou ik mijn borsten nog wel een keer laten doen. Ik ben er erg blij mee.”

Reacties
Ook vertelt ze over de nare reacties die ze wel vaak krijgt. Ze vindt opbouwende kritiek over haar muziek erg fijn, maar houdt absoluut niet van mensen die alleen maar kunnen zeggen dat ze er niet uit ziet. Ze merkt hierbij humoristisch op dat het vaak vrouwen zij met hun hond als profielfoto. Als reactie geeft ze dan ook: ‘Ik zie er niet uit, maar jouw hond ook niet!” Dat ze ondertussen een vrij verdrietig gezicht tekent komt voor haar als een verrassing, aangezien ze juist heel vrolijk is en daar heeft ze alle reden toe, omdat ze zwanger is! Wil je het hele interview zien? Klik dan hier.

Lees ook: Wat een plaatje: Roxeanne Hazes deelt eerste foto’s van haar babybuik!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: videostill Face Culture