Roxeanne in verwachting: gaat de bruiloft nog door of wordt de trouwdatum uitgesteld?

Bijna een jaar na de verloving vertelt ze nu wanneer de twee gaan trouwen

Vorige week zaterdag maakten Roxeanne en haar grote liefde Erik op Instagram bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. De twee lijken intens gelukkig samen. Ze zijn niet alleen in blijde verwachting, ook staat er al een bruiloft op de planning. Maar wat zijn nu precies de plannen nu Roxeanne zwanger blijkt te zijn?

In maart vorig jaar maakte de twee tortelduifjes bekend dat ze plannen hebben om te gaan trouwen.

Interview
Inmiddels zijn we alweer bijna een jaar verder en wanneer de grote dag precies plaats zal gaan vinden is nog steeds niet bekend. In het YouTube-progamma Wie Komt Er Eten, met Nino Wilkes vertelt Roxeanne openhartig over de huidige status wat betreft de liefde, de bruiloft en haar zwangerschap. “We zouden eigenlijk in juni gaan trouwen, maar dat is inmiddels al verplaatst naar oktober”, vertelt de zangeres. Ook zegt ze dat ze de bruiloft hebben uitgesteld omdat ze ook heel graag papa en mama willen worden.

Trouwplannen
Op het moment van de opnames was nog niet bekend dat Roxeanne in verwachting is. Toch zegt ze hier al wel over in het interview: “Op zo’n mooie dag wil je dat het ook echt jouw dag is en als je zwanger bent komen daar onzekerheden bij kijken. Je bent op dat moment niet op je best. En je kunt niet drinken. Ik wil wel gewoon een feestje. Ik zou het eigenlijk ook wel leuk vinden als mijn kindje er dan bij is.” Ze sluit het interview af met mooie woorden over haar grote liefde Erik: “Mijn man, Erik. Hij vervult zoveel rollen. Als liefde van mijn leven, als minnaar, maar ook als beste vriend. Zonder hem zou ik echt niet kunnen. Nog geen dag.”

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: Wat een plaatje: Roxeanne Hazes deelt eerste foto’s van haar babybuik!

Bron: YouTube, Nino Wilkes | Beeld: videostill YouTube