Roy Donders en vriendin Michelle krijgen eigen realityserie

roy donders

We krijgen een uniek kijkje in leven van de aanstaande ouders

Roy Donders is al een tijdje samen met zijn vriendin Michelle, met wie hij binnenkort een kindje verwacht. Nu krijgen we via TLC en discovery+ opnieuw een kijkje in het leven van de Tilburgse ondernemer en reality-ster, want de twee krijgen een eigen serie!

Terugkeer

Na vijf jaar keert Roy Donders terug op de (digitale) buis met een spiksplinternieuwe realityserie! Nog niet zo heel lang geleden verraste de Brabantse zanger en ondernemer het hele land met het nieuws over zijn liefde voor een vrouw. Voorheen was namelijk bekend dat Roy liefdesrelaties had met mannen, maar nu is hij al een tijd gelukkig met Michelle.

Aan Beau Monde vertelde hij hier destijds over: “Ik dacht er verder niets van; zij had een vriend en ik had altijd relaties met mannen gehad.” Toch slaat de vonk over, en nu kan het stel hun geluk niet op. “Het is zo snel gegaan tussen ons. Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder Michelle”, aldus Roy. Hoe het leven van Roy Donders en zijn vriendin Michelle er nu als koppel en toekomstige ouders uit ziet, is vanaf mei dit jaar in de nieuwe realityserie te zien bij TLC en op discovery+.

Baby onderweg

Nadat Michelle ontdekt dat zij in verwachting is, probeert het aanstaande gezinnetje zich zo goed mogelijk klaar te stomen voor deze grote verandering in hun leven. De twee staan er in hun weg naar het ouderschap gelukkig niet alleen voor. Zus Rian en moeder Nel zijn namelijk dolenthousiast, en ook vader Frans stort zich vol overgave op de babykamer. Niet álles gaat echter van een leien dakje…

Zo komen de twee voor medische zorgen te staan, en moet Roy zijn aanstaande vaderschap natuurlijk combineren met zijn drukke leven als ondernemer en volkszanger.

Er kan nog van alles gebeuren in de nieuwe realityserie van ‘de publiekslieveling uit het Zuiden’. Hoe dan ook brengt Roy geheid die Brabantse gezelligheid weer terug op TV. Wij zitten vast klaar met de popcorn, maar we moeten nog éven geduld hebben: de serie is vanaf mei namelijk te bekijken bij TLC en discovery+.

Lees ook: Roy Donders: ‘Door haar ben ik de beste versie van mezelf’

Bron & Beeld: TLC