Roy Donders kondigt spannende carrièreswitch aan

Roy Donders

‘Eindelijk mag ik het vertellen’

We kennen Roy Donders natuurlijk als de ‘stylist van het Zuiden’, met zijn geweldige comfortabele huispakken en een gouden keeltje. Nu gooit de gezellige Brabander het over een andere boeg. Hij opent vanaf 22 maart zijn eigen beautykliniek: Kliniek Donders. 

Eigen beautykliniek

“Lieve volgers, eindelijk mag ik het vertellen”, begint Roy zijn spannende aankondiging. “Ik ben het afgelopen jaar heel druk bezig geweest met het realiseren van mijn nieuwe onderneming. Kliniek Donders biedt de nieuwste behandelingen op het gebied van huidverjonging en huidverstrakking.” Ook kun je binnenkort bij Roy terecht voor verschillende laserbehandelingen, zoals definitief ontharen, voor tattoo- en pigmentvlekken en voor het verwijderen van sproetjes. Tanden bleken en botox- en fillerbehandelingen staan “natuurlijk” ook op het menu, laat Roy weten.

Niet stilgezeten

In zijn Instagramfilmpje laat Roy zien hoe zijn nieuwe beautykliniek eruitziet. Alles ziet er helemaal nieuw en verzorgd uit. “Ik heb niet stilgezeten”, vertelt de gezellige Brabander trots bij een muur vol certificaten. “Ik heb zelf heel veel opleidingen en certificaten gedaan en behaald, omdat ik het té leuk vind om zelf ook de behandelingen uit te voeren.” Roy vertelt dat hij het heel leuk vindt om met mensen te werken. “Heel fijn dat ik dat nu weer kan doen.”

Succes

Volgers van Roy zijn bijna net zo blij als de stylist zelf. Het regent dan ook succeswensen onder het bericht. “Gefeliciteerd! Succes lieverd”, schrijft iemand. “Succes skattie, heb je toch maar weer mooi geflikt”, laat een ander weten.

Lees ook: André reageert op breuk met Monique én hint zelfs op nieuwe relatie

Bron: Instagram Roy Donders | Beeld: Videostill