Roy Donders en vriendin onthullen geslacht eerste kindje

Roy Donders

Bij de gender reveal kwam een hoop spektakel kijken!

Vorige maand maakte Roy Donders bekend dat hij samen met zijn vriendin Michelle een kindje verwachtte. Gisteren onthulde de voormalig ‘stylist van het Zuiden’ in een nieuwe vlog met een hele hoop spektakel het geslacht van hun aankomende spruit.

En het wordt een…

In de zesde aflevering van Roys vlogserie Oost West Thuis Best krijgen we weer een kijkje achter de schermen in het leven van de artiest en zijn knappe vriendin Michelle. Zo neemt Roy ons onder andere mee naar de 13 wekenecho, én is er een feestelijke gender reveal.

Zoals we van het stel verwachtten, is die reveal een heel spektakel. Spotlights, een lichtshow, confetti, een héle hoop vuur en natuurlijk de grote onthulling. Samen met Michelles dochter uit een eerdere relatie, maakt het stel met één druk op de knop de onthulling officieel. Een hoop roze rook bevestigt het grote nieuws: het wordt een meisje!

Emoties

Dit maakt een hoop los bij de aanwezigen. Zo wordt het stel direct bestormd door Roys moeder, Nel, en enkele andere familieleden voor een dikke knuffel. Ook staan al hun loved ones vervolgens in de rij om ze te feliciteren.

“Wij zijn heel blij”, vertelt Roy zelf nog na afloop van de onthulling. “Michelle hoopte een jongen”, grapt hij, “maar dat was puur voor de vorm.”

Grote liefde

In maart van dit jaar werd Roy, tot zijn eigen verbazing, verliefd op Michelle. Tijdens een vakantie in Griekenland liep hij de prachtige dame tegen het lijf. En al gauw bleek dat ze behoorlijk wat gevoelens bij hem losmaakte. Aan Privé onthult Roy dat hij deze gevoelens voor een vrouw nog niet kende. Aan het weekblad vertelt hij: “Dat kón toch ook helemaal niet?”

Tijdens de zonovergoten vakantie had Michelle nog een relatie, maar rond kerst spraken de twee hun gevoelens naar elkaar uit. “Sindsdien zijn we samen en hebben we voorzichtig elkaars familie en vrienden ingelicht.” Nu verwacht het stel dus hun eerste baby samen. Cute!

Lees ook: Babynieuws! Roy Donders en vriendin Michelle verwachten eerste kindje

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress