Roze of blauwe muisjes? Kim Kötter en Jaap Reesema maken geslacht baby bekend

Wordt het een derde jongetje of toch een meisje?

Onlangs maakten Kim Kötter en Jaap Reesema op Kims YouTube-kanaal bekend in verwachting te zijn van hun derde kindje. Via dezelfde weg onthullen ze nu het geslacht van de baby. 

Gender reveal

Voor de gender reveal hadden Kim en Jaap hun tuin versierd met ballonnen en roze en blauwe hartjes. Het stel wist zelf ook nog niet of hun derde kindje een jongetje of een meisje zou worden, dus het was voor het hele gezin een verrassing. Aan zoontjes Muck en Youp de eer om het grote nieuws bekend te maken, door een piñata kapot te slaan. Met wat hulp van papa Jaap ging die eindelijk kapot. Het snoep, blauw van kleur, viel naar beneden en het regende blauwe confetti. It’s a boy!

Droom

Terwijl Kim mensen opbelt met het blije nieuws, vertelt ze: “Ik had er al over gedroomd. Ik dacht nog, zal het een meisje zijn… Maar ik weet helemaal niet wat ik met meisjes aan moet. Ik moet gewoon een jongetje”, vertelt ze. Of haar zoontjes ook zo blij zijn met hun nieuwe broertje, is nog niet duidelijk. Die hielden zich voornamelijk bezig met het oppeuzelen van de blauwe snoepjes.

Bekijk hieronder de video van de gender reveal:

Lees ook: Voorspel het geslacht van je baby aan de hand van deze Chinese kalender

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube