RTL Boulevard-verslaggever Ruud ten Wolde op 29-jarige leeftijd overleden

De verslaggever stierf in het bijzijn van zijn geliefden

Ruud ten Wolde is zaterdagavond in het bijzijn van zijn geliefde en familie overleden. De 29-jarige RTL Boulevard-verslaggever stierf aan de gevolgen van kanker.

Overleden 

“Met veel verdriet moeten we meedelen dat onze lieve, mooie, sprankelende Ruud gisteravond in zijn eigen huis is overleden”, laat zijn familie op Instagram en Twitter weten. “Ruud heeft tot het einde dapper gestreden en wilde zich niet gewonnen geven. Jullie weten hoeveel hij van het leven hield”, gaat het bericht verder. “We zullen hem ongelooflijk missen.”

Ziek Gelukkig 

De RTL Boulevard-verslaggever vertelde altijd openhartig over zijn ziekte op Twitter. Ook komt 19 oktober zijn boek Ziek Gelukkig uit. In dit boek vertelt Ruud over hoe hij ondanks de kanker positief bleef. “Wat had hij het verschijnen van zijn boek nog graag willen meemaken. We zijn trots op hem. Hopelijk zal Ziek Gelukkig zijn levenslust en positiviteit bij vele anderen laten voortleven”, deelt zijn familie hierover. 

Twitter

Een aantal dagen geleden was de hashtag #ZiekVeelLiefdeVoorRuud nog trending op Twitter. Deze hashtag was ontstaan om Ruud een hart onder de riem te steken in zijn strijd tegen de ziekte. 

We wensen Ruuds dierbaren veel sterkte de komende tijd. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ruud ten Wolde (@ruudtw)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram Ruud ten Wolde