RTL Late Night verstoord door man met briefje

rtl late night
Man verstoort de uitzending van RTL Late Night

De live-uitzending van RTL Late Night werd gisteren ruw verstoord door een man die naar presentator Twan Huys toe rende met een briefje in zijn hand. Het gesprek aan tafel ging op dat moment over K-pop.

De man werd meteen uit de studio gezet.

RTL Late Night

In de uitzending van RTL Late Night van 7 februari werd het tafelgesprek ruw verstoord door een man die op Twan Huys af kwam rennen. Hij kon hem nog net een opgevouwen briefje toestoppen voordat een bewaker hem te grazen nam en hem uit de studio zette. Dit zorgde voor enige rumoer aan tafel, maar Huys zette het gesprek al snel weer voort.

Schrikken

Eerst heeft de kijker nog niks door, totdat iemand zegt: “Gast, ik schrik me kapot man!” Dan zien we een man in een roze trui het beeld in lopen. Hij rent naar Twan Huys en gooit hem een briefje toe, maar een bewaker is er snel bij. Huys probeert het briefje te lezen maar merkt op: “Ik kan nauwelijks lezen wat erop staat, volgens mij is het een gek bericht. Dit is een liveprogramma en er gebeuren af en toe dingen.”

Briefje

Oplettende kijkers ontcijferden wat er op het briefje stond: “Subscribe to PewDiePie”.  PewDiePie is een YouTuber die zichzelf filmt tijdens het gamen. Hij is op dit moment verwikkeld in een hevige strijd met YouTuber T-Series, want ze willen allebei de meeste abonnees hebben. De man wilde dus actievoeren voor PewDiePie om zijn held meer likes en volgers op te leveren. Of dit nu het juiste podium was, valt te betwisten.

Lees ook: Piet Paulusma wordt verrast bij De Wereld Draait Door

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Media Courant | Beeld: Videostill