Boer zoekt Vrouw-kandidaat Ruud ontvangt honderden brieven


Ruud laat weten al leuk contact te hebben met een dame

Afgelopen zondag zag heel Nederland hoe Michelle niet voor Ruud koos, maar voor Maarten. In de terugblik op zijn Boer zoekt Vrouw-deelname liet Ruud weten het erg jammer te vinden, want Michelle had ‘alles wat zijn hart begeert’. Maar nu blijkt dat veel vrouwen hier ook zo over denken wanneer het op Ruud aankomt. De ex-logee ontving na de uitzending van afgelopen weekend honderden reacties van vrouwen die het wel met hem zien zitten.

Ruud had de aandacht niet verwacht.

Geen match met Michelle

In de terugblik op zijn Boer zoekt Vrouw-avontuur vertelt Ruud dat hij zich bij thuiskomst toch wel leeg voelde. “Ik ben met niets naar huis gegaan en dan denk je: nu sta ik weer op nul.” Hoewel Ruud het erg jammer vond dat de zelfstandige, stoere Michelle niet voor hem ging, zijn er tig vrouwen die daar niet zo rouwig om zijn. Zij zien Ruud wel zitten en dat lieten ze hem weten ook. Hij ontving honderden berichtjes van vrouwen, zo laat de ex-kandidaat weten. 

Honderden berichtjes

“Ik heb een deel via Boer zoekt Vrouw doorgestuurd gekregen en daarnaast veel brieven en pakketjes in de bus gehad en berichten via Facebook ontvangen”, vertelt Ruud op de Boer zoekt Vrouw-website. Het was geen seconden in de kandidaat opgekomen dat de rollen nu omgedraaid zouden zijn en hij brieven zou ontvangen. “Ik dacht dat de aandacht de maandag na de uitzending ‘afgelopen’ zou zijn, dat ik dan mijn normale leven weer zou oppakken. Maar integendeel! Toen begon het pas eigenlijk!”

Leuke dame

Hoewel hij nog niet tijd heeft gehad om alle berichtjes te lezen, is hij er al wel over uit dat er een aantal leuke vrouwen tussenzitten. Maar hoe hij het precies gaat aanpakken weet hij nog niet. Wel staat hij open voor een nieuw liefdesavontuur, maar wel op een ‘lager pitje’. “Ik heb wel wat leuke gesprekken met een dame lopen, maar echt daten kan ik het nog niet noemen.”

Bedanken

Wel vindt Ruud alle aandacht een mooi compliment. “Je wordt echt blij als je zo’n mooie brief leest. Er zijn zoveel vrouwen die hun ziel en zaligheid erin hebben gestopt. Dat is echt bijzonder.” De ex-Boer zoekt Vrouw-kandidaat wil daarom graag alle brievenschrijfster bedanken.

Lees ook: Oeps: wijst dit fragment uit Boer zoekt Vrouw erop dat Wim alleen blijft?

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: KRO NCRV | Beeld: Linelle Deunk, KRO NCRV