Ruud de Wild en Olcay Gulsen over losse handjes Lil’ Kleine: ‘Oud nieuws’

ruud olcay

‘Zij is alweer twee blauwe ogen verder’

Hoewel Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes het laten lijken alsof alles weer koek en ei is, is de ophef rond de vermeende mishandeling op Ibiza nog niet helemaal gaan liggen. Ook Olcay Gulsen – die Jaimie na het nieuws een hart onder de riem stak op Instagram – en haar vriend Ruud de Wild zijn de losse handjes van de rapper nog niet vergeten. In een column in Veronica Superguide halen ze dan ook hard uit naar Lil’ Kleine. 

Museumbezoekje

De column van Ruud en Olcay begint onschuldig met het vrolijke nieuws dat ze eindelijk weer naar een museum kunnen. Het liefst het Rijksmuseum, zo schrijven ze. “Daar kun je makkelijk onderdoor lopen en zo bij de Prada-winkel een tas halen”, grapt Ruud. Olcay volgt hem niet helemaal en vraagt wat-ie daarmee bedoelt. “Ik dacht om daar een tasje te kopen en je daarna weer te mogen slaan, haha”, antwoordt de radio-dj.

Losse handjes

Olcay snapt waar Ruud met zijn grap naartoe wil: “Bedoel je Lil’ Kleine en zijn losse handjes?” Dat is inderdaad het geval, laat de radio-dj weten. “Ja, maar dat is oud nieuws en zij is alweer twee blauwe ogen verder”, haalt hij uit naar Lil’ Kleine. Dat het alweer even geleden is gebeurd, maakt het nog geen oud nieuws, aldus Olcay. “Dit is nooit oud nieuws, huiselijk geweld.”

Huiselijk geweld

Ruud vindt de mishandeling maar moeilijk te verkroppen: “Ik snap het niet. Slaan is toch nooit een oplossing? Daarna kijk je toch voor altijd anders naar die persoon?” Olcay, die zelf helaas te maken heeft gehad met huiselijk geweld, kan erover meepraten. Volgens haar komt het vaker voor dan je denkt. “Veel mensen denken dat het alleen in bepaalde kringen gebeurt, maar dat is niet zo.”

Wegkijken

Olcay vindt het dan ook verschrikkelijk als mensen wegkijken als ze zoiets zien gebeuren. “Want wat als het je vader, broer, neef of beste vriend is? Dan moet je wel weten hoe te handelen”, vertelt ze. Hier heeft Ruud nog wel wat problemen mee, omdat je volgens hem ook iemand ‘verraadt’. “Nee, dat heet nou wegkijken”, antwoordt Olcay stellig. “Wegkijken is geen optie.”

Lees ook: Lil’ Kleine giert om lockdown: ‘Wat fijn dat wij in Dubai zitten’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress