Ruud de Wild opnieuw opgenomen in het ziekenhuis

De radio-dj moet terug vanwege complicaties

Slecht nieuws voor Ruud de Wild. Nadat hij maandagochtend het ziekenhuis mocht verlaten, is hij in de middag weer opgenomen. Ruud onderging afgelopen week een tweede operatie wegens geconstateerde darmkanker. Het management van Ruuds vriendin, Olcay Gulsen, bevestigt aan NU.nl dat Ruud in het ziekenhuis wordt onderzocht. 

Complicaties

Volgens Olcay heeft Ruud last van complicaties en is daarbij een heftige bloeding opgetreden. Hij is met de ambulance weer terug naar het ziekenhuis gegaan. Ruud is geholpen aan darmkanker en moest daarvoor een zware operatie ondergaan. Na een paar dagen in het ziekenhuis leek het goed te gaan met de radio-dj.

Instagram

Op Instagram delen Olcay en Ruud alles over het medische traject van Ruud. Een paar dagen geleden postte Olcay nog een liefkozend bericht met de tekst: “Zelfs op een ziekenhuisbedje is het gezellig met jou. Toen ik hem vroeg hoe zijn dag was antwoordde hij: supergezellig. Hoe dan? Tien minuten later begreep ik dat het de morfine was die nog met hem aan de haal ging.” We hopen dat Ruud snel weer naar huis mag!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Lees ook: Olcay Gulsen over zieke Ruud de Wild: ‘Ik ga goed voor hem zorgen’

Bron: Nu.nl | Beeld: BrunoPress