Gordon Ramsay kwaad op Jamie Oliver: ‘Ik praat nooit meer met hem’

Gordon is woest op Jamie

De twee bekendste chefs uit het Verenigd Koninkrijk waren ooit vrienden, maar dat lijkt al weer eeuwen geleden. Het boterde al enige tijd niet tussen Gordon Ramsay en Jamie Oliver, maar volgens Gordon heeft hun ruzie nu echt een dieptepunt bereikt. Sterker nog: de chefkok zweert nooit meer met Jamie te praten…

Een opmerking van Jamie over het hebben van een ‘groter gezin’ schoot bij Gordon in het verkeerde keelgat.

Begin van de ruzie
Aan Radio Times doet Gordon en boekje open over zijn vete met Jamie Oliver. Hij geeft toe dat hun ‘ruzietje’ aanvankelijk begon als een grapje. Echter maakte Jamie Oliver onlangs een opmerking die Gordon niet zomaar kan vergeten.

Opmerking
Jamie, die vijf kinderen heeft, maakte een opmerking over de groottes van hun gezinnen. Hij merkte op dat hij één kind meer heeft dan Gordon. Volgens Gordon was Jamie aan het opscheppen over het feit dat zijn gezin groter was en dát zorgde ervoor dat Gordon uit zijn vel sprong. Gordons vrouw Tana had namelijk nog geen jaar geleden een kindje verloren na een zwangerschap van vijf maanden.

Sneer
In een exclusief interview met The Sun in augustus vergeleek Jamie zijn collega met een ‘dementia sufferer’, oftewel: iemand die aan dementie lijdt. Vervolgens had Jamie gezegd dat hij zijn collega niet wilde aanvallen: “Hij heeft vier kinderen en ik heb er vijf”, had Jamie toen gezegd. Wel voegde Jamie eraan toe dat hij iemands vader niet op tv wilde afkraken omdat dat niet leuk is. 

Nooit meer spreken
Aan Radio Times vertelt Gordon dat hij niet van plan is ooit nog een woord te wisselen met zijn rivaal, tenzij hij zijn excuses aanbiedt aan Tana. “Jongens zullen altijd vechten, maar Tana was gekrenkt. Ze was écht heel erg gekrenkt.”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: The Sun | Beeld: still video