Beschuit met muisjes want presentatrice Saar Koningsberger is bevallen!

En welke kleur zouden de muisjes op het beschuit hebben?

Ontzettend leuk babynieuws van Saar Koningsberger. De 30-jarige presentatrice is afgelopen maandag bevallen! Dit nieuws maakte Saar zojuist bekend via haar Instagram-account. Dit is het eerste kindje voor Saar en haar vriend Martijn. 

Het prachtige kindje heeft de mooie naam Scottie Jones gekregen.

Geslacht

En wat het geslacht is van hun eerste kindje? Een meisje! Saar maakte de komst van hun kleine bekend aan de hand van het schattige onderstaande kiekje. Op de foto is zijzelf als trotse moeder te zien met haar kleine meid. Bij de foto schrijft de presentatrice: “Het was een heel avontuur om op de wereld te komen maar daar is ze dan eindelijk. Op 05-03-2018 om 05:02 uur is onze prachtige dochter Scottie Jones geboren. Voorlopig moeten we nog even in het ziekenhuis blijven, maar het lijkt erop alsof het allemaal helemaal goed gaat komen! Wat ben ik ongelofelijk verliefd en wat is dit onbeschrijfelijk…”

Hormoonbehandelingen

Eerder maakte Saar al bekend dat het zwanger worden voor haar niet van een leien dakje verliep. “Het was een lange weg met vele hobbels en eindeloos veel bezoeken aan het ziekenhuis en hormoonbehandelingen, maar het is ons gelukt. Na 2,5 jaar ben ik zo zo ZO blij en trots om jullie te vertellen dat ik zwanger ben”, schreef ze toentertijd bij de foto die haar zwangerschap onthulde.

Lees ook: Fans van ‘De Luizenmoeder’ opgelet: er komt een bonus- en blooperspecial!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: Instagram, saarkoningsberger