Samantha de Jong betrokken bij ernstig auto-ongeluk

Samantha de Jong auto-ongeluk

De voormalig realityster is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis

Samantha de Jong (30), beter bekend als ‘Barbie’ van het realityprogramma Oh Oh Cherso, is betrokken geraakt bij een ernstig auto-ongeluk in Den Haag. Dit nieuws verklaart haar voormalig manager Jake Hampel aan Shownieuws.

Ernstig auto-ongeluk in Den Haag

In de verklaring laat haar voormalig manager weten dat Samantha de bijrijder in de auto was. De chauffeur van de wagen verloor de macht over het stuur en is onder andere tegen het hekwerk van een viaduct gebotst. Een traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team, de brandweer, ambulances en politie zijn direct gealarmeerd. Inmiddels heeft de politie het ongeluk waar Samantha de Jong bij betrokken is bevestigd en zijn de betrokken slachtoffers met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd.

Samantha de Jong per ambulance afgevoerd naar ziekenhuis

Jake Hampel laat aan Shownieuws weten dat Samantha in zeer kritieke toestand per ambulance naar het ziekenhuis in Den Haag is vervoerd. “Deze ochtend volgt er een medische update”, zo laat haar voormalige manager weten. “De vraag is nog of Samantha dit zal overleven en als dit het geval is, wat de blijvende schade zal zijn.”

Realityster Barbie 

In 2010 brak Samantha de Jong door als Barbie in de populaire realityshow Oh Oh Cherso. Na dit grote succes kreeg Barbie diverse eigen realityshows en volgende cameraploegen haar leven in Den Haag op de voet. In de shows zagen we hoe Samantha met haar ex-man Michael van der Plas trouwde en twee kinderen kreeg, Angelina en Milano. Al snel ging het met de realityster bergafwaarts en liet ze zich opnemen in een afkickkliniek. De afgelopen maanden bleef de blondine veelal uit de media om te werken aan haar herstel.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR Agency, Photographer: ABM Archief