Samantha de Jong maakt doodsoorzaak vriend bekend

Gisteravond liet Samantha weten dat haar vriend Gelmore onverwacht is overleden

Een gezellig weekend nam een verschrikkelijke wending voor Samantha de Jong. Zondag maakte ze het nieuws bekend dat haar grote liefde Gelmore plotseling is overleden. Een paar uur later vertelt ze wat er precies is gebeurd.

‘Niets hielp’

“Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden”, schreef Samantha gisteravond bij een liefdevolle foto met haar vriend. “Hoe kan dit? Ik kan niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen, maar niets hielp. De artsen en politie namen het over. Je zal voor altijd bij me blijven. Kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef. Uit het oog, nooit uit me hart.”

Plotseling overleden

Later die avond onthult Samantha ook waaraan haar vriend en de vader van zoontje Angelo zo plotseling is overleden. “Gelmore is overleden aan een hartstilstand”, schrijft ze onder de foto. “RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Pril geluk

Onlangs bracht Samantha nog naar buiten hoe gelukkig zij en Gelmore, wiens naam op haar borst prijkt, samen waren. In een interview met Story vertelde ze openhartig over de bijzondere band die zij samen hadden. “Ik kan alles met hem delen. Mijn gevoelens, mijn frustraties… Dat vind ik heel waardevol.” Ook hoopte ze toen op een echt gezinsleventje met Gelmore en hun zoontje Angelo van vijf maanden oud.

We wensen de familie en andere nabestaanden veel sterkte toe!

Lees ook: Rachel Hazes deelt flinke sneer uit aan dochter Roxeanne

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress