Samantha de Jong blijkt in verwachting: zwangerschap ontdekt tijdens ziekenhuisopname

Samantha de Jong in verwachting

De artsen ontdekten de zwangerschap na het auto-ongeluk van vorige week

Er breken betere tijden aan voor realityster Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie. Vorige week liep de blondine ernstige verwondingen op nadat ze als bijrijder betrokken raakte bij een auto-ongeluk. Gelukkig maakt ze het inmiddels goed en heeft ze zelfs heugelijk nieuws ontvangen na haar ziekenhuisopname. Samantha is in verwachting van haar derde kindje.

Samantha betrokken bij auto-ongeluk

Het was vorige week erop of eronder: voormalige manager Jake Hampel liet weten dat Samantha betrokken was geraakt bij een ernstig auto-ongeluk in Den Haag. De realityster zat als bijrijder in de auto en werd met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hampel liet weten dat het nog de vraag was of Samantha het ongeluk zou overleven en als dat het geval was, wat de blijvende schade zou zijn. Inmiddels is bekend dat de bestuurder de macht over het stuur verloor en Samantha met haar hoofd tegen de voorruit knalde. Hier hield ze een zware hersenschudding, een gebroken rib en meerdere gekneusde rug- en nekwervels aan over.

Ontdekking tijdens coma

De artsen hielden Samantha tijdelijk in coma. Terwijl ze in coma werd gehouden, deden de artsen een bijzondere ontdekking: ze was al acht weken zwanger. Samantha en haar grote liefde Gerrit kunnen hun geluk niet op. Voor de camera van Story’s Edwin Smulders poseert Samantha samen met haar vriend en showt ze haar beginnende babybuikje. Bekijk hier de foto.

Nieuwe liefde Barbie

Barbie maakte haar nieuwe relatie eind maart wereldkundig op Instagram. Ze postte een foto samen met haar nieuwe vriend Gerrit met de tekst: “Samen met me mannetje.” Eerder liet de blondine in een interview weten dat haar nieuwe liefde veel levenservaring heeft en weet hoe hij een vrouw moet behandelen. “Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is”, aldus Samantha.

Lees ook: Samantha de Jong betrokken bij ernstig auto-ongeluk

Bron: Story, Metronieuws | Beeld: Hollandse Hoogte, Edwin Janssen