Samantha de Jong gaat samenwonen met nieuwe vriend

Samantha de Jong

De blondine maakt het vrolijke nieuws op Instagram bekend

Samantha de Jong is weer gelukkig in de liefde. Ze is zelfs zó verliefd, dat ze er geen gras over laat groeien: ze gaat samenwonen met haar nieuwe vriend. Op Instagram laat ze zien dat ze al lekker aan het klussen zijn in hun nieuwe huisje. 

Nieuwe stulpje

“Hansie is lekker bezig in ons nieuwe huisje”, schrijft Samantha bij een filmpje waarop te zien is dat haar nieuwe vlam druk in de weer is met een verfroller. Het lijkt erop dat de twee vrij snel in hun nieuwe stulpje kunnen trekken. “Na het weekend onze nieuwe meubels”, vertelt de blondine. “Home sweet home.”

Liefdesleven

De realityster, die haar bekendheid vooral te danken heeft aan Oh Oh Cherso, heeft niet veel geluk in de liefde gehad. Na de scheiding met Michael van der Plas, waarmee ze ook realityshows Barbie’s BruiloftBarbie’s Baby en Huisje Boompje Barbie heeft gemaakt, heeft Samantha nog een paar relaties gehad. Nadat vorig jaar vriend Gelmore plotseling overleed aan een hartstilstand, vond ze de liefde terug bij Dave. Ook die relatie liep na niet al te lang op de klippen. Inmiddels is Samantha overduidelijk heel gelukkig met Hans. Wij wensen de tortelduifjes veel geluk in hun nieuwe stulpje.