Samantha Markle vindt Meghan en Harry’s kerstkaart ‘ontzettend onbeleefd’


Samantha Markle is niet bepaald te spreken over de kerstkaart

Ieder jaar versturen de royals een persoonlijke kerstkaart. Een gezellig kiekje met de hele familie of een officieel portret, als ze er zelf maar op staan. Wij als fans vinden dat natuurlijk fantastisch, want we worden altijd blij wanneer er weer een officiële nieuwe foto wordt uitgebracht door Kensington Palace. Vorige week maakten zowel Kate en William als Harry en Meghan hun kerstkaart bekend. En daar was zus Samantha Markle niet echt over te spreken.

Samantha Markle noemde de kerstkaart zelfs ‘ontzettend onbeleefd’.

Kerstkaart

De twee koninklijke koppels maakten afgelopen week hun kerstkaart bekend. De officiële Instagram, @kensingtonroyaldeelde deze foto’s. De kerstkaart van William en Kate bestaat uit een gezellig kiekje van het gezin van vijf. Erg leuk voor de fans, want er zijn nog maar weinig foto’s van de jongste Windsor-telg, Louis, naar buiten gebracht. Wij werden in ieder geval blij van zijn guitige kopje!

De kerstkaart van Kate en William:

Trouwfoto

De foto die Meghan en Harry uitkozen is gemaakt tijdens hun huwelijk. De foto is gemaakt op het feest na de officiële bruiloft, bij Frogmore House. Naast het feit dat hun huwelijk natuurlijk dé belangrijkste gebeurtenis van hun jaar is (naast de zwangerschap van Meghan, wellicht), heeft het nog een betekenis: de twee zullen namelijk binnenkort in Frogmore House gaan wonen om zich klaar te maken op de geboorte van hun kind.

De kerstkaart van Meghan en Harry:

Samantha Markle

Van je eigen familie moet je het hebben, want Samantha Markle is totaal niet te spreken over de kerstkaart van Meghan en Harry. Meghans oudere halfzus Twittert er daarom ook weer op los: “Interessant dat de hertog en hertogin van Sussex met hun rug naar de fotograaf staan. Hebben ze hun rug naar de wereld gekeerd of alleen de familie Ragland en Markle? Zielig, hoor. Laat de kerstgedachte eens zien!” Na veel boze reacties zet ze haar statement nog eens kracht bij: “Het is ontzettend onbeleefd om op een kerstfoto je rug te laten zien, terwijl het juist bedoeld is om warmte en goede wensen naar de wereld te sturen. Zij die mij bekritiseren terwijl ik de waarheid vertel, moeten niet zo hooghartig doen. Ik hoor de kleinste viool ter wereld spelen.”

Lees ook: Oei! Meghan Markle is in crisisoverleg met haar assistenten en dit is de reden waarom

Wil je dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Women’s Health | Beeld: Genevieve @ Wikimedia Commons