Samantha Steenwijk onherkenbaar op oude foto

Samantha Steenwijk

Samantha, ben jij dat?

Samantha Steenwijk is tegenwoordig niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. De zangeres heeft op heel Nederland indruk weten te maken met haar blonde lokken en goede zangkunsten. Benieuwd hoe Samantha er vroeger uit zag? Ze deelt een kiekje uit de oude doos op Instagram.

Eerbetoon

De voormalige The Voice of Holland-deelneemster deelt op Instagram een eerbetoon aan een van haar jeugdheldinnen: Anky van Grunsven. “Vandaag is het echt zo een dag om oude foto’s terug te kijken en ik wilde deze toch even met jullie delen… Als 12-jarig paardenmeisje was dit uiteraard mijn allergrootste held en éigenlijk stiekem nog steeds een beetje”, schrijft Samantha bij een oude foto van haar en Anky.

Onherkenbaar

Haar volgers weten niet wat ze zien en moesten toch echt twee keer knipperen met hun ogen voordat ze Samantha herkenden. “Ben jij dat? Jeetje, ik herkende je niet eens!”, schrijft iemand in de reacties. En: “Wat een verschil! Je bent goed opgedroogd”, schrijft iemand anders. Kim Lammers en Anky van Grunsven herself laten hartjes achter in de comments.

Bekijk de foto hieronder.

Lees ook: Atleet Olympische Spelen gaat viraal vanwege brei- en haakwerken

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram