Samen Uit, Samen Thuis-Bart zoent met moeder Enzo Knol

irma knol bart

Koffie-date met verrassend einde

In de meest recente aflevering van Samen Uit, Samen Thuis? zien we hoe Bart zijn avontuur vervolgt met de laatste twee overgebleven vrouwen, Ineke en Irma. Met die laatste dame, die tevens de moeder is van de populaire YouTuber Enzo Knol, heeft hij het tijdens een date wel héél gezellig.

Geduld is een schone zaak

Irma heeft nog maar weinig tijd met Bart alleen doorgebracht en haar geduld begint op te raken. Ze deelt haar frustraties hierover met medekandidaat Ineke en zegt: “Jij hebt al een date gehad, toch? Ik wil ook op date.” Irma realiseert zich dat ze actie moet ondernemen en besluit de strijd met haar ‘concurrente’ aan te gaan. ’s Avonds tijdens het diner denkt ze ineens aan de adapter die ze Bart had uitgeleend op de vorige locatie en die hij vervolgens had verloren. Irma besluit dit voorval te gebruiken om door Bart uitgenodigd te worden voor een date. “Ik heb een goede deal voor je. Je hoeft geen nieuwe adapter te kopen als je met mij op date gaat”, zegt ze. Dit hoeft ze Bart geen twee keer te vragen. Hij reageert enthousiast en stelt voor om de volgende ochtend samen een een cappuccino te gaan halen.

Open kaart

En zo gezegd zo gedaan, de volgende ochtend halen de twee een cappuccino en lopen ze samen over het strand. Tijdens deze strandwandeling besluit Bart open kaart te spelen en bekent hij een speciale connectie te voelen met Irma. “Ik overval je er misschien mee, maar onze omgang is zo prettig. Ik vind het wel heel leuk met jou.” Zijn woorden toveren een brede glimlach op het gezicht van Irma en ze stemt met veel enthousiasme in. “Ik voelde vanaf het begin al een enorme klik”, zegt ze.

De bevestiging die Bart van Irma krijgt, geeft hem het laatste zetje om haar een zoen te geven. Over de kus zegt hij: “Ik kon die kus niet inhouden, dat moest gewoon gebeuren.”

Keuze gemaakt

Na de romantische strandwandeling valt het voor Bart en Irma niet meer te ontkennen: ze vinden elkaar meer dan leuk. Bart beseft dat hij diep in zijn hart al een keuze heeft gemaakt en vindt dat hij dit ook aan Ineke moet vertellen. Hij neemt beide dames mee naar een restaurant en vertelt Ineke dat hij de reis met Irma af wil maken. Aan het gezicht van Ineke te zien, komt het nieuws voor haar als een schok.

Lees ook: ‘Aha! Hier kun je Irma uit Samen Uit, Samen Thuis? van kennen’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Samen Uit, Samen Thuis?