Sander van Betten slaat terug na geruchten over relatie Erica Renkema

erica sander

‘Alsof ze mij voor de bus willen gooien’

Meiland-matriarch Erica Renkema doet volgens schrijver Jan Dijkgraaf in haar aankomende biografie een boekje open over wat er tussen haar en ex-vlam Sander van Betten is gebeurd. Sander van Betten reageert nu op deze geruchten.

Sander en Erica

In het vorige seizoen van Chateau Meiland konden we (naast de capriolen van de rest van de familie Meiland) genieten van de opbloeiende romance tussen Erica Renkema en privédetective Sander van Betten. Deze relatie hield echter geen stand. Volgens auteur Jan Dijkgraaf gaat Renkema in haar aankomende biografie flink op de zaak in – maar Van Betten herkent zich totaal niet in het beeld dat geschetst wordt.

Boekje open

Op het statement van Jan Dijkgraaf dat zijn ex ‘een boekje over hem opendoet’, reageert Van Betten: “nou, ik zou niet weten wat voor boekje dat moet zijn, want er is niets voorgevallen. Er zijn geen rare dingen gebeurd.” Ook uit hij zijn verbazing over de stelling dat er geen sprake was van een relatie. “Hoe weet hij dat? Hij lag tussen ons in zeker? Volgens mij heeft Erica zelf destijds iets anders verklaard, en ik heb stapels foto’s, video’s, honderden e-mails en WhatsApp-berichten waar een ander beeld uit blijkt.” Oeiii…

Alles voor de verkoop?

Van Betten is dan ook niet bang om zich kritisch uit te laten over de uitspraken van de schrijver. “Het lijkt erop dat ze mij voor de bus gooien om dat boek te verkopen.” Het enige wat er volgens de privédetective dan wel klopt aan de uitspraken van Dijkgraaf? Hij en Erica Renkema hebben inderdaad geen contact meer met elkaar. Maar over de rest van de informatie heeft hij geen goed woord over: “Haatzaaierij”, noemt hij het. Wat er nu precies volgens Erica tussen haar en Sander is gebeurd, moet eind deze maand blijken. Dan komt het boek Erica: de motor achter de Meilandjes uit.

Lees ook: Erica Meiland schenkt klare wijn over ex Sander

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress