Sanne Vogel in verwachting van een tweeling

Via Instagram deelt de actrice het heugelijke nieuws

Geweldig nieuws voor Sanne Vogel en haar verloofde Melchior. De twee zijn in verwachting van een tweeling. Via Instagram deelt Sanne het blijde nieuws. Het is niet de eerste keer dat de actrice in verwachting is. Vorige jaar was ze ook al zwanger van een dochter, die ze tot haar grote verdriet na vier maanden verloor. Na deze vreselijke gebeurtenis is de tweeling logischerwijze extra welkom.

”We kunnen het nog steeds niet helemaal geloven” schrijft de actrice op Instagram.

Zwanger

Sanne Vogel is zwanger van een tweeling, zo maakte ze vandaag bekend via Instagram. De actrice plaatste een foto van haar en haar verloofde Melchior, waarop de twee zichtbaar stralen. ”We kunnen het zelf nog steeds niet helemaal geloven, maar we zijn onwaarschijnlijk gelukkig. We verwachten niet één, maar twee kindjes! Die zagen we niet aankomen”, schrijft Sanne bij de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We kunnen het zelf nog steeds niet helemaal geloven… We zijn onwaarschijnlijk gelukkig, maar we vinden het natuurlijk ook onwijs spannend. Ik ben 13 weken zwanger! Whoop Whoop! En we verwachten niet één, maar twee kindjes!!!! Wat??? Whaaaaa!!! Die zagen we niet aankomen. Alhoewel… ik ben zo ongelooflijk misselijk en moe geweest, dus er viel veel op zijn plek bij de eerste echo! Nu is de misselijkheid gezakt, doen we vreugde dansjes in de woonkamer en groeit mijn buik als kool. We zijn ontzettend dankbaar en blij en we wensen met heel ons hart dat deze twee kleine mensjes gezond op de wereld zullen komen. #babynews #wondertjes #preggo #tweeling #twins #zwanger #happytimes #liefde #love #babys @melchiorskingdom

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Ongeboren dochter

”We wensen met heel ons hart dat deze twee kleine mensjes gezond op de wereld zullen komen”, gaat de actrice verder. Het is niet de eerste keer dat ze in verwachting is. Vorig jaar was ze al zwanger van een meisje, maar maakte ze bekend dat ze, na een zwangerschap van vier maanden, haar ongeboren dochter was verloren.

Lees ook: Martien over het grote succes van de kijkcijferhit Chateau Meiland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Edwin Janssen