Dubbel geluk: Sanne Vogel in verwachting van een jongen én een meisje

Actrice Sanne Vogel is in verwachting van een tweeling

De 35-jarige actrice Sanne Vogel kan haar geluk niet op. Niet alleen is ze in verwachting van een tweeling, maar ook is het geslacht van haar kindjes bekend. Ze krijgt zowel een jongetje als een meisje! Via Instagram maakte de brunette het heugelijke nieuws bekend.

Sanne Vogel en haar vriend Melchior Schimmel zijn dolgelukkig!

Tweeling

De goedlachse actrice kan het nieuws niet meer voor haar houden en schreeuwt het van de daken. “Het zonnetje schijnt, de uitbouw staat, er groeien courgettes in de plantenbakken op straat, dus we vonden het wel een goed moment om de meest gestelde vraag van de afgelopen maanden te beantwoorden”, schrijft Sanne bij haar gedeelde kiekje op Instagram. “Jaaaaaa, een jongen en een meisje!!!! Whoop Whoop! Daar zijn we onwijs blij mee.”

Volop in beweging

Afgelopen juli maakte de actrice haar zwangerschap wereldkundig. De afgelopen tijd hebben de kleintjes echter niet stilgezeten in haar buik. “Op de echo konden we al zien dat de jongen van die lange sportbenen heeft zoals Melchior en het meisje veel petieteriger is en hoge wreven heeft zoals ikzelf. Ze zijn volop in beweging, wat je sinds gisteren ook aan de buitenkant van mijn buik kan voelen. Okee, dit was ons babynieuws van de dag”, sluit ze haar bericht af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het zonnetje schijnt, de uitbouw staat, er groeien courgette’s in de plantenbakken op straat, dus we vonden het wel een goed moment om de meest gestelde vraag van de afgelopen maanden te beantwoorden: ‘Weten jullie al wat het worden?’ Jaaaaaa, een jongen en een meisje!!!! Whoop Whoop! Daar zijn we onwijs blij mee. Op de echo konden we al zien dat de jongen van die lange sport benen heeft zoals Melchior en het meisje veel petieteriger is en hoge wreven heeft zoals ikzelf. Ze zijn volop in beweging, wat je sinds gisteren ook aan de buitenkant van mijn buik kan voelen. Okee, dit was ons babynieuws van de dag. #zondag #gender #boygirltwins #groetjes #weekend #familie #familytime #happy

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Lees ook: Angela Groothuizen over open relatie: ‘Ik vind het prima dat hij een ander heeft’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram Sanne Vogel | Beeld: Videostill YouTube