Sarah van Soelen geeft duidelijkheid over relatiestatus: ‘André en ik hebben een pauze’

sarah van soelen

Sarah laat weten dat het koppel niet officieel uit elkaar is

Sinds André Hazes bekendmaakte dat hij een burn-out heeft, is het stil rondom de zanger. Niet alleen de zanger laat weinig van zich horen, ook Sarah van Soelen liet weinig los over de relatiestatus tussen de twee. Tot gister, aangezien Sarah aan het roddelkanaal Reality FBI het een en ander vertelde.

Geruchtenmolen

Sinds de mediastilte rondom André en Sarah draait de geruchtenmolen overuren. Zo wordt er gezegd dat het koppel niet meer samen is, terwijl André en Sarah hier zelf niets over hebben losgelaten. Echter, de twee worden niet regelmatig samen gespot. Reality FBI besloot polshoogte te nemen en vroeg Sarah via Instagram naar haar huidige relatiestatus.

Weinig contact

“Er wordt beweerd dat je nooit contact met hem hebt. Klopt dat?”, schrijft het roddelaccount. Waarop Sarah laat weten: “Weinig, maar dat zegt toch niks?” Al snel gaat Sarah verder en benadrukt ze dat haar relatie met André nog niet ten einde is. “Niks is uit (…) maar er is inderdaad een pauze voor ons allebei. Veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig.”

Monique Westenberg

Ook vraagt het roddelaccount naar de band tussen Sarah en Monique. Volgens meerdere geruchten zouden de twee totaal niet door één deur kunnen, maar ook deze roddel wil Sarah ontkrachten. Wel stelt de influencer dat de twee nooit vriendinnen zullen worden. “Haha, als ik normaal tegen haar moet doen voor het kind, zal ik het zeker doen. Daarbuiten om: nee.”

Lees ook: André Hazes en Monique Westenberg herenigd voor sinterklaasviering met zoontje

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress