Sarah van Soelen doet boekje open over drankgebruik André Hazes

Sarah André

Sarah zelf was verslaafd aan drank en drugs

Sarah van Soelen, de nieuwe vriendin van André Hazes, heeft een heftige periode achter de rug. Onlangs vertelde ze in een openhartig interview met Story dat ze eind 2019 verslaafd was aan drank en drugs, waarna ze een lange periode in een afkickkliniek heeft gezeten. Inmiddels is ze helemaal nuchter. Vriend André houdt daarentegen nog wel van een glaasje zo nu en dan, zo vertelt Sarah aan de Instagrampagina Roddelloog

Geen heftige drinker

“Dré is geen heftige drinker en drinkt af en toe een biertje of een wijntje”, vertelt Sarah aan René Watzema en Fawry, die de Instagrampagina beheren. “Ik laat hem daar ook in, want mijn probleem is niet dat van hem.” Dat André zo nu en dan een alcoholische versnapering neemt, zit haar dan ook niet dwars. “Ik ben een heel sterke meid, haha. Dus geen paniek, ik ga niet door Dré aan de drank of drugs, dat hoofdstuk is afgesloten.”

Steun van André

Aan de andere kant krijgt Sarah de onvoorwaardelijke steun van André, zo gaat ze verder. “Om te benadrukken: Dré zou er alles aan doen dat ik ook niet meer ga drinken of gebruiken. Wil het graag ook hierbij laten”, aldus de influencer.

Cocaïne en alcohol

Afgelopen week deed Sarah uitgebreid haar verhaal in Story. Zo vertelde ze dat ze vroeger verslaafd was aan cocaïne en alcohol. Uiteindelijk werd ze opgenomen in een afkickkliniek, waar ze anderhalf jaar heeft doorgebracht. “Als je verslaafd bent, ga je alles stiekem doen. Dus dan ga je ook stiekem tegen je ouders doen”, vertelde ze onder andere aan het blad.

Lees ook: ‘André Hazes gaat deze zomer al samenwonen met Sarah van Soelen’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress