Sarah van Soelen eerlijk over relatiepauze met André: ‘Er is geen ander’

Sarah-van-Soelen

De blondine is openhartiger dan ooit.

Het afgelopen jaar stonden alle kranten vol met één persoon: Sarah van Soelen. Haar relatie met André Hazes werd het gesprek van de dag en ineens wist heel Nederland wie ze was. In de nieuwste Beau Monde is de blondine openhartig over de keerzijde van de spotlight en wat dit met haar relatie heeft gedaan. 

Een pauze

Het leven van Sarah van Soelen staat aan het einde van 2021 helemaal op zijn kop. Dit heeft alles te maken met haar relatie met André Hazes. “We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen. Hoelang die gaat duren, weten we niet. Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.”

Geen ander in het spel

De geruchtenmolen draait al weken overuren, want zou er een ander in het spel zijn? De naam van ex-verloofde Monique Westenberg kwam dan ook vaak voorbij. Maar daar reageert Sarah stellig op: “Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel.” De twee kunnen dan ook nog steeds goed met elkaar overweg en het gesprek verliep soepel. “Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen.”

Beste maatje

Toch betekent de pauze niet dat de relatie tussen de blondine en de volkszanger ook echt voorbij is. Er is namelijk nog steeds liefde tussen de twee, deelt Sarah. “We vullen elkaar aan. Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Ook nu.” Of ze een toekomst met André ziet, durft de influencer nog niet te zeggen. “Eerst maar afwachten wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Ik hoop in elk geval dat het volgend jaar rustiger wordt, dat de media stoppen met die gekke verhalen en we de rust en ruimte krijgen het afgelopen jaar te verwerken. Wij zijn ook maar mensen.”

Meer lezen? Vanaf woensdag 8 december is de nieuwste Beau Monde verkrijgbaar in de winkel of te bestellen via tijdschrift.land. In dit nummer vertelt Sarah van Soelen onder andere hoe het is om plotseling in de spotlights te staan, de (online) roddels die de ronde doen, haar verslaving, onzekerheid en kritiek op haar uiterlijk en haar dromen voor de toekomst. 

Lees ook: Sarah van Soelen doet boekje open over drankgebruik André Hazes

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress