Schattig: Jan Smit blikt terug met foto uit de oude doos

jan smit

25 jaar geleden, toen Jan nog Jantje was…

Van jongs af aan staat Jan Smit al in de studio en op het podium. Tegenwoordig is hij niet meer uit de spotlights weg te denken. Op Instagram deelde hij gisteravond een kiekje uit de archieven. 

Grote Jan

Inmiddels is Jan Smit natuurlijk getrouwd, en voedt hij samen met grote liefde Liza Plat drie kinderen op. We kennen Jan inmiddels niet meer alleen van zijn gouden strotje, maar ook van zijn rol bij het Eurovisie Songfestival. Ook is hij natuurlijk actief bij ‘zijn’ voetbalclub FC Volendam als commercieel directeur. Maar voor het zover was, was de volwassen man Jan Smit nog de kleine Jantje Smit. Met zijn jonge koppie en de ode aan zijn grootmoeder deed hij menig hart smelten. En de rest is geschiedenis.

Herinneringen ophalen

Gisteravond deelde Jan een foto van vroeger en haalde hij een stel mooie herinneringen op in het bijschrift. “Foto uit de oude doos! Ik vermoed dat dit rond deze tijd was, exact 25 jaar geleden! Vlak voordat mijn debuut single uitkwam”, laat hij weten. “Samen met de toenmalige BZN’ers Jan Keizer, Jack Veerman, Jan Tuijp en de helaas veel te vroeg overleden producer Roy Beltman mocht ik de eindmix beluisteren die Patrick Mühren voor ons in petto had… Het resultaat is inmiddels bekend! ?? ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’ bleek een schot in de roos”, schrijft de zanger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JAN SMIT (@jansmit)

Volendams detail

Extra leuk is dat Jan nog een klein detail spot op de foto. “En ja, toen had ik al een FC Volendam shirtje aan…” sluit hij zijn bericht af. Bijna een kwart eeuw geleden kon kleine Jantje natuurlijk nog niet weten dat hij ooit zo’n belangrijke rol zou spelen bij zijn club. Deze throwback laat maar weer eens zien: het loont om te dromen!

Lees ook: Jan Smit maakt korte metten met kritiek fan over coronapas

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress