Schokkende gebeurtenis voor Gordon en chauffeur Wouter: ‘Het was traumatisch”

Gordon heeft de schrik er goed inzitten

Het was gisteren een traumatische dag voor Gordon en zijn chauffeur en beveiliger Wouter. Wouter, voor wie een rol in het nieuwe trouwprogramma van Gordon is weggelegd, kwam klem te zitten tussen de deur van de auto en de hekken van Gordon zijn huis..

‘Gelukkig had hij een engeltje op zijn schouder zitten’

Traumatisch einde
Na een draaidag voor het trouwprogramma van Gordon wilde Wouter, de chauffeur en beveiliger van de BN’er, hem thuis afzetten toen het verschrikkelijk misging. Wouter stapte uit de auto om Gordon eruit te laten en wilde de auto in zijn vooruit zetten om daarna in te stappen, toen hij de auto per ongeluk in zijn achteruit zette. Terwijl hij in de auto wilde stappen om deze tegen te houden gingen de hekken van het huis dicht en kwam hij klem te zitten tussen de autodeur en het hek.

Platgedrukt
De chauffeur werd ‘letterlijk platgedrukt door de enorme druk en schreeuwde het uit’, vertelt Gordon op zijn Facebookpagina. Het was een ‘doodskreet’ die Gordon nog lang bij zal blijven. In een reflex sprong hij over het hek om Wouter, die hij na zoveel jaren als zijn broertje is gaan beschouwen, over het hek gesprongen om de auto in zijn vooruit te zetten. Onmiddellijk belde hij 112; Wouter kwam er met een enorme schaafwond en een gebroken schouder nog relatief goed af.

Schokkende beelden
In overleg met Wouter heeft Gordon besloten om beelden van het ongeluk, die zijn opgenomen door de beveiligingscamera, te delen op zijn Facebookpagina. Gordon is enorm dankbaar voor het feit dat het relatief goed is afgelopen: “Ik ben dankbaar dat mijn broertje met de schrik vrij is gekomen. Komende weken neemt hij rust en ik ben alleen maar blij dat hij nog lang bij me is om mee te lachen. Bij mij kwamen alle traumatische gevoelens van mijn ongeluk weer boven en pas nu ben ik weer ok.” Hij eindigt zijn bericht met een wijze levensles: “Vier het leven mensen!”

Pas op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem op Pinterest!

Bron: Facebook | Beeld: videostill