Schokkende onthullingen, wat is er gebeurd op Temptation Island?! Rosanna in ziekenhuis na ruige nacht met Alex

Rosanna zou na een wilde nacht naar de eerste hulp zijn gebracht….

Het productieteam van de controversiële reality-reeks Temptation Island moest deelneemster Rosanna te hulp schieten nadat ze seks had met gespierde verleider Alex. Volgens het Belgische tijdschrift TV Familie had de blonde Rosanna zoveel pijn dat ze naar de spoedeisende hulp moest worden gebracht….

De Nederlandse verleider en bodybuilder Alex Maas maakte er eerder al geen geheim van dat moeder natuur hem niet slecht bedeeld heeft. Rosanna zou dit aan den lijve hebben ondervonden. De crew van Temptation Island bracht haar na een wilde nacht met Alex (25) naar het hospitaal, vertelt verleidster Saartje in het tijdschrift. ,,Ze bloedde na haar avontuurtje met Alex, de dag erna kon ze zelfs amper lopen. Rosanna heeft me verteld dat het er nogal ruig aan toe ging.” Heftig…. ,,Enorm gênant”, zo omschrijft een anonieme bron het voorval in het blad.

“Alex is groot geschapen en door de alcohol had de hartstocht de overhand genomen, waardoor Rosanna na afloop dringend verzorging nodig had. Ze heeft afgezien.” Ondanks dit voorval koos Rosanna er toch voor om met ‘King Kong’ op dreamdate te gaan, maar toen moest hij op een stoel slapen. TV Familie vroeg het productieteam van Temptation Island (RTL5) om uitleg, maar dat gaf geen commentaar op het voorval. Rosanna en Alex, zo blijkt uit hun uitlatingen op sociale media, hebben momenteel geen goede verstandhouding. Zo reageerde ze zelf al op de geruchten rond het ziekenhuis-incident door een felle Facebookpost: “Bepaalde mensen van Temptation Island zijn nogal hopeloos en gaan roddels verspreiden omdat ze aandacht tekort komen. Ik ga geen namen noemen ik ga me niet verlagen naar jullie niveau… Ik moet er echt om lachen wat er steeds verzonnen wordt!”

Bron: AD | Foto: Videostill Temptation Island