Dit kunnen we allemaal: dít is het schoonheidsgeheim van Kate Middleton


Wie had gedacht dat het schoonheidsritueel van Kate zó simpel is?

Er hoeft maar een foto van Kate Middleton op te duiken en we kunnen het er allemaal over eens zijn dat de hertogin van Cambridge er fantastisch uitziet. Zouden het de dure crèmepjes zijn? Of heeft ze het te danken aan een of andere hypermoderne techniek? Nee hoor, blijkbaar komt het door dit simpele product!

Wanneer je je gezicht echt goed wilt verzorgen, is het reinigen van je huid net zo belangrijk als het aanbrengen van allerlei smeerseltjes. Ook Kate besteedt aandacht aan het reinigen van haar gezicht, maar hier gebruikt ze iets anders voor dan je misschien verwacht. De Duchess gebruik namelijk gewoon een washandje! Dit verklapt Arabella Preston, de make-up artieste van van Kate.

Ratiné
Kate schijnt volgens Arabella veel aandacht te besteden aan het schoonmaken van haar huid. Volgens Arabella kun je dit het beste doen met een washandje. Maar natuurlijk is het exemplaar dat Kate gebruikt wel even wat anders dan dat vod dat wij in de badkamer hebben liggen. Haar washandje is gemaakt van extra zachte katoenen badstof, ook wel ratiné genoemd.

De ratiné is veel zachter voor je huid en de dunne lusjes in het waslapje zorgen ervoor dat de huid ook nog eens zacht geëxfolieerd wordt. Wel is het belangrijk om voor elke wasbeurt een schoon exemplaar te gebruiken!

Vond je dit artikel interessant? Bewaar ‘m op Pinterest

Bron: Libelle België | Beeld: Videostill