Schoonmoeder André Hazes maakt zich zorgen: ‘Je hoopt dat het allemaal goed gaat’

moeder sarah

De moeder van Sarah van Soelen maakt zich zorgen om haar dochter

André Hazes is sinds een paar maanden dolgelukkig met Sarah van Soelen. De tortelduifjes plaatsen schattige kiekjes op Instagram en wonen zelfs als samen. Echter lijkt niet iedereen zo blij te zijn voor het stel, want André en Sarah krijgen veel haat over zich heen. Sarah’s moeder, Rebecca, reageert daar nu op.

Kritiek

In een interview met weekblad Party vertelt Rebecca dat ze zich nogal druk maakt om haar dochter. Sarah’s relatie met André ging niet alleen over rozen, want ze heeft veel kritiek gekregen. ‘Ze staat nu in de boze buitenwereld en dan hoop je dat dat allemaal goed gaat. Ze heeft veel rottigheid over zich heen gekregen nadat bekend werd dat zij en André een relatie hebben”, vertelt André’s schoonmoeder. Toch denkt Rebecca dat het stel goed met alle negatieve reacties om weet te gaan.  ‘Ze doen het echt heel goed samen.”

Nare berichten

Echter waren niet alleen Sarah en André het pispaaltje, want ook Rebecca heeft rottigheid over zich heen gekregen. “Ook ik heb dingen over me heen gekregen. Ik heb nare berichten ontvangen, maar ik kan er als moeder zijnde al helemaal niets aan doen. Dit soort dingen gebeuren: twee mensen worden verliefd…”, aldus Rebecca.

Lees ook: André Hazes over relatie met Sarah: ‘Dat is écht geluk’

Bron: Story | Beeld: Brunopress