Sharon Ipema deelt klap uit in Good Luck Guys en wordt weggestuurd

Good Luck Guys Sharon

De EOTB-ster sloeg medekandidaat Ziggy op zijn schouder

In de nieuwste aflevering van Good Luck Guys, zien we hoe één van de terror twins wordt weggestuurd van het Thaise eiland. Dit komt omdat ze een klap heeft uitgedeeld aan mededeelnemer Ziggy Krassenberg. In de aflevering die vandaag online is gekomen, probeerde hij zich met een opstootje tussen Sharon en Morena te bemoeien. Inmiddels weten we dat dit niet één van zijn beste beslissingen was.

Exit

Enkele uren na het incident tussen Ziggy en Sharon komt presentator Robert Rodenburg het strand op die hen vraagt om even mee te lopen. De kandidaten krijgen beide de kans om hun kant van het verhaal te vertellen, maar als vrij snel is het duidelijk dat Sharon zal moeten vertrekken. “Ziggy haalt gewoon het bloed onder mijn nagels vandaan, omdat hij gewoon zo fake is. (…) Ik had hem eigenlijk met mijn vuist moeten rammen”, licht de terror twin haar keuze toe om fysiek te worden.

Haar tweelingzus en teamgenoot, Esmée, staat voor de keuze om te blijven. Ze grijpt de kans aan, voornamelijk ‘om Ziggy dwars te zitten’. Maar de vraag die dan overblijft is natuurlijk de volgende: wie wordt dan haar nieuwe partner? Presentator Robert neemt contact op met Harrie en Jotti, die vorige week het eiland moesten verlaten na de eetproef die ze verloren. Beiden weigeren echter om terug te keren, wat betekent dat het avontuur voor Esmée ook ophoudt. Door deze beslissing ligt team roze dus uit het programma.

Overblijvers

En zo gaan we verder met slechts drie koppels: Quinten en Monse, Rico en Morena, en Ziggy en Quinn. Het laatste duo sleepte de overwinning binnen bij de volgende parelproef, terwijl Rico en Morena de tweede plek veroverden. Quinten en Monse verzamelden de minste parels, die ingezet kunnen worden om luxeproducten te ‘kopen’. Alsof het verliezen van de proef nog niet genoeg was, wordt Monse ziek en krijgt Quinten een spijker in zijn blote voet. De EOTB-ster moet zelfs door de lokale ambulance worden afgevoerd voor de behandeling van zijn wond. Wij zijn heel benieuwd hoe dit allemaal afloopt…

Lees ook: Makers B&B Vol Liefde komen met heugelijk nieuws

Bron: LoveReality | Beeld: Pexels