Shelly Sterk is bevallen van eerste kindje

Shelly Sterk

Afgelopen zondag is Shelly bevallen van een gezond jongetje!

De ooievaar is langs gevlogen bij familie Sterk-Ebing. De 28-jarige Shelly Sterk is namelijk deze dag bevallen van een kerngezonde zoon. Samen met haar man Mark Ebing zijn ze trotse ouders geworden van hun zoon genaamd Jake.

Ondanks de ‘terrorbevalling’ is Shelly zielsgelukkig met haar pasgeboren zoontje.

Blauwe babywolk

Hoewel de presentatrice inmiddels op een blauwe babywolk zit, was de bevalling zelf minder prettig. Dit laat ze ook weten in haar bekendmaking op Instagram. De blondine sprak zelfs over een terrorbevalling die zo’n 25 uur heeft geduurd.

Bevalling van 25 uur

Bij haar bericht op Instagram schrijft ze: “Hier is ‘ie dan! Onze kleine grote liefde: Jake Ebing Sterk.” Door de hele ervaring is de kersverse moeder compleet overweldigd. Gelukkig spat de liefde voor haar kleine knul ervan af. “Zelfs na een terrorbevalling van 25 uur… Het was het allemaal waard.”

Stapelverliefd

Volgens zijn moeder doet de kleine Jake het super goed. “Dat je zo snel, zo stapelgek op zo’n klein mannetje kan zijn. Ik weet niet wat ik meemaak allemaal! Veel liefs vanaf onze blauwe babywolk.” De kleine Jake is het eerste kindje van Shelly en haar man Mark. Vorig jaar gaf het stel elkaar het jawoord in het romantische Italië.

Lees ook: MAFS-koppel Joost en Milly niet langer samen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram Shelly Sterk | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk