Zangeres Shirma Rouse is maar liefst 50 kilo afgevallen

Trots deelt ze haar voor- en na foto’s op social media

Shirma Rouse werd als zangeres bekend bij het grote publiek dankzij haar deelname aan The Voice of Holland in 2013. En ondanks dat velen onder ons moeite hebben om de coronakilo’s onder controle te houden, heeft Shirma vorig jaar juist het roer compleet omgegooid. De zangeres deelt met trots het resultaat van een jaar lang trainen en gezond eten. Ze is inmiddels al 50 kilo verloren.

50 kilo afgevallen

Goede vriend Rob de Nijs is supertrots op Shirma. Daarom deelde hij op Instagram stories een aantal foto’s van haar waar duidelijk te zien is hoeveel Shirma inmiddels is afgevallen. “Iedereen die mij kent, kennen ook mijn dierbare vriendin Shirma”, zo begint Rob zijn verhaal. “Ik wil even met jullie delen hoe trots ik ben op al het harde werk dat ze heeft verricht het afgelopen jaar en wat ze nog steeds iedere dag doet. Deze knappe dame is gaan diëten, traint bijna elke dag en is 50 kilo verloren! Kan je dit geloven? 50 kilo?!”


Instagram story @Shirmarouse

90 dagen lang iedere dag sporten

Na zijn bericht deelt Rob een voor- en na foto van Shirma. De zangeres zelf deelt vervolgens het verhaal van Rob ook op haar eigen pagina. Een jaar geleden was de maat vol voor Shirma en gooide ze het roer drastisch om. Ze besloot om 90 dagen lang iedere dag te sporten. En dat lukte!  Vorig jaar november kreeg de zangeres zelfs een heel pakket van de killerbody-goeroe Fajah Lourens om nog sneller haar doel te bereiken. En wij moeten zeggen, dat is haar gelukt, want ze ziet er fantastisch uit!

Lees ook: Dubbelganger prinses Amalia gespot op social media

Bron: RTL Boulevard, Instagram Shirma Rouse | Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen