Beschuit met muisjes voor Sieneke! De zangeres is bevallen van een zoontje

Sieneke

Wat een prachtig jongetje!

Lauren Verster is niet de enige bekende Nederlander die vandaag heuglijk babynieuws met de wereld deelt. Ook voor zangeres Sieneke staat beschuit met muisjes op het menu. De 25-jarige brunette is voor de tweede keer moeder geworden. Op zaterdag beviel ze van een gezonde zoon.

Wat een prachtig jongetje!

Dani
De zangeres en haar man Jan zijn voor de tweede keer ouders geworden. Hun zoon kreeg de naam Dani. Op social media laat de jonge moeder weten haar geluk niet op te kunnen. “Ooh wat zijn we gelukkig! Ons gezin is compleet. Vandaag zijn wij trotste ouders en grote zus geworden van Dani. Wat een rijkdom”, deelt Sieneke bij een foto waarop het jongetje te zien is. 

Rosalie
Eind november 2013 stapte Sieneke in het huwelijksbootje met haar grote liefde Jan. De twee bezegelden hun liefde met de komst van hun dochter Rosalie in september 2014. In juli maakte Sieneke via Facebook bekend opnieuw moeder te mogen worden in februari.

Wij wensen het gezin heel veel geluk en liefde toe. Bekijk de eerste foto van de nieuwe aanwinst van de familie hieronder.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill YouTube Lieg Toch Eens Een Beetje Beter, Sieneke©