Simon Keizer zet moeder in het zonnetje op Instagram

simon zus

Vele volgers verbazen zich over het jonge uiterlijk van zijn moeder

De een heeft een goede band met zijn of haar ouders en de ander kan iets minder goed met hen door een deur. Het is overduidelijk onder welke categorie Simon Keizer valt. De zanger is gek op zijn moeder en zet haar dan ook in het zonnetje op social media.

Moeder van Simon

De moeder van Simon was jarig en de Volendammer wilde dat niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Op Instagram plaatst hij dan ook een foto van zichzelf en zijn moeder. En een ding valt fans onmiddellijk op: die moeder van Simon, die ziet er nog heel goed uit.

Jonge uitstraling

Ook Simon heeft door dat men zijn moeder jonger inschat dan ze is, waaronder zijn eigen familie. “Mijn nichtje schatte dat mijn moeder vandaag 45 jaar oud werd, maar volgens mij is ze zéker 4 jaar ouder”, grapt hij bij de foto.

Felicitaties

Ook bekend Nederland kan een felicitatie (en grapje) niet aan zich voorbij laten gaan. “Je moeder is prachtig. Van harte gefeliciteerd. En erg bijzonder dat je moeder jonger is dan jij”, grapt presentatrice Soundos El Ahmadi. Ook Monique Smit feliciteert te zanger: “Van harte met je lieve ma!”

Bekijk hier de foto van Simon met zijn moeder.

Lees ook: Even loeren: zo ziet de oudere zus van Simon Keizer eruit

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill