Simone uit B&B Vol Liefde doet boekje open

b-b-vol-liefde

Het contact tussen haar en Richard bleef uit

Een tijd na de afloop van het laatste seizoen van het populaire tv-programma B&B Vol Liefde doet deelneemster Simone een boekje open over de onrustige periode die volgde na de opnames. Ze dacht in Portugal wellicht de liefde van haar leven te hebben gevonden, maar het liep toch anders dan verwacht…

Match met Richard

In B&B Vol Liefde ontmoette Simone Richard, een van de B&B-eigenaren die zich had opgegeven voor het populaire date-programma. Al snel bleken de twee een match, en voor de kijkers leek het alsof Richard en Simone elkaar op liefdesgebied helemaal gevonden hadden. De twee bleven ondanks de komst van andere dames in de B&B bij elkaar tot het einde van het programma.

Niet genoeg gevoelens

Maar wat leek op het begin van een mooie tijd samen, eindigde uiteindelijk in helemaal niets. Aan Shownieuws vertelt Simone dat hun beginnende relatie al snel als sneeuw voor de zon verdwenen was. “Ik ben na de opnames nog vijf dagen teruggegaan naar Richard om te kijken of de klik er nog steeds was zonder camera. Die was er! We spraken af dat ik twee maanden naar hem zou gaan, maar uiteindelijk zei Richard dat hij niet genoeg gevoelens voor mij had om het door te zetten.” Voor Simone kwam dat onverwacht. “Voor mij waren die gevoelens er ook niet honderd procent, maar ik had wel willen uitzoeken of er méér in zat”, aldus de deelneemster.

Geen contact

Inmiddels spreekt Simone, Richard niet meer. “Vanaf het moment dat ik bij Jinek aan tafel heb gezeten, wilde Richard me niet meer zien of spreken. Waarom is mij niet duidelijk; ik vind het heel jammer dat het zo is gelopen. We hebben samen toch veel beleefd tijdens het programma.”

Lees ook: Boerin Annemiek weer gelukkig in de liefde

Bron: Shownieuws | Beeld: YouTube