IKEA en McDonald’s komen met een wel heel bijzondere valentijnsactie voor de singles onder ons!

singles

Alle singles opgelet

IKEA en McDonald’s willen de singles dit jaar op Valentijnsdag eens in het zonnetje zetten. Op de dag van de liefde is dat namelijk vaak de vergeten groep en IKEA en McDonald’s vonden dat best een sneu idee. Daarom kun je nu de ware vinden in je favoriete meubelwinkel of fastfoodrestaurant. 

Een heel leuk initiatief!

IKEA Groningen
Voor de singles in Groningen heeft de IKEA speciaal gedekte tafels neergezet, met een lekker (gratis) diner en een drankje. Je komt allemaal bij elkaar te zitten, dus wie weet zit jouw Romeo of Julia er wel tussen. Tevens is er een mogelijkheid om een speciale profielfoto te laten maken, zodat jouw datingprofiel helemaal tot z’n recht komt. Het is op dit moment niet bekend of andere IKEA-vestigingen meedoen met dit initiatief.

McDonald’s Deventer/Apeldoorn
Ook McDonald’s laat de singles niet in de kou staan. De fastfoodketen komt met frietdaten! In het Facebook-bericht staat: “Wij zorgen voor de frietjes, terwijl jullie op zoek gaan naar een Match made @ McDonald’s”. Lekkere frietjes én daten: bestaat er een betere combinatie? Wie weet vind jij je McLove wel in dit restaurant.

Lees ook: Dit is waarom je je in januari extra eenzaam voelt als vrijgezel

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook | Beeld: Pxhere