Slecht nieuws voor vlogger Enzo Knol en zijn vriendin.. Heel veel sterkte!

knol

‘De koek is op’

Gisteravond zette vlogger Enzo Knol een emotionele video online waarin hij en zijn vriendin Demira van der Zeeuw vertelden dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Enzo en Demira waren vier jaar lang samen.

In het begin van de video valt het stel met de deur in huis: “Nou, het is uit.”

‘Het is uit’
Enzo Knol en zijn vriendin Demira van der Zeeuw zetten een punt achter hun vierjarige relatie. Enzo: “Er is niks ergs, maar het komt erop neer dat we elkaar niet meer kunnen geven wat we nodig hebben,” legt hij uit in de video die hij samen met Demira opnam. Heel onwerkelijk voor het stel: “Het is heel raar, want we kunnen nog wel met elkaar en we houden nog steeds superveel van elkaar. Maar soms dan kom je op een punt en dan kun je elkaar niet meer geven wat je nodig hebt.”

Geen sprankeltje meer
Naar eigen zeggen is er niks ergs aan de hand: “Niemand is vreemdgegaan, er is niets gebeurd maar de koek is gewoon een beetje op. We hebben te vaak geen sprankeltje meer.” Een moeilijke periode voor Demira, die naast haar vriendin ook alle volgers van Enzo moet gaan missen. Zij kwam heel vaak in alle video’s van Enzo voor: “Ik zal nu veel minder vaak in video’s te zien zijn. Dit heeft tijd nodig.” Wanneer Demira alle volgers van Enzo wil bedanken, barst ze in huilen uit en neemt Enzo het woord over: “Ik snap waar Dee heen wil. Ik film al vier jaar alles en iedereen die in mijn leven voorkomt en Dee is al die tijd mijn vriendin geweest en kwam dus heel vaak in beeld.”

Uiteindelijk houdt niet alleen Dee, maar ook Enzo het niet droog. “Dit is gewoon nooit leuk jongens,” eindigt Dee de video. “Alles wat voor de laatste keer is, is niet leuk.”

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: YouTube | Beeld: videostill