Herkenbaar? Deze slechte eigenschap hoort bij jouw sterrenbeeld

slechte

Dit is de slechte eigenschap die bij jouw sterrenbeeld hoort

De een is snel chagrijnig, de ander is heel ongeduldig en weer een ander is jaloers: we hebben allemaal onze goede en slechte kanten. Dat is natuurlijk per karakter verschillend, maar wist je dat het ook veel met je sterrenbeeld te maken kan hebben? Grappig om te lezen en vooral herkenbaar. 

Dit is de allerslechtste eigenschap per sterrenbeeld.

Waterman

Wat mensen als jouw slechtste eigenschap zouden bestempelen is dat je behoorlijk kil over kan komen. Dit zorgt ervoor dat je wat lastiger contact maakt met mensen en het niet zo makkelijk vindt om nieuwe vrienden te maken. Je bent bang dat je een verkeerde indruk achterlaat, daarom ben je voorzichtig en kijk je te snel de kat uit de boom. Probeer soms wat opener te zijn en weest niet te hard voor jezelf.

Vissen

Jouw persoonlijkheid is zo rustig en meegaand dat anderen nogal eens de neiging hebben om over je heen te lopen. Hier zeg je eigenlijk nooit iets van, anderen gaan veel te makkelijk over jouw grenzen heen. Je helpt graag anderen, maar dit zorgt er ook voor dat je eigen problemen blijven liggen. Niemand gaat die voor jou oplossen, dat moet je zelf doen.

Ram

Jij houdt van afwisseling, nieuwe dingen en avontuur. Dit zorgt er echter voor dat je behoorlijk ongeduldig kunt zijn. Als iets naar jouw mening niet snel genoeg gaat, ben je alweer bezig met iets anders. Zorg ervoor dat je afmaakt waar je aan begonnen bent en geef dingen de tijd om te bloeien.

Stier

Jij kan behoorlijk jaloers zijn. De stier is het meest jaloerse sterrenbeeld, vaak weet je niet eens precies waarom je jaloers bent. Daarnaast ben je ook nog eens behoorlijk koppig, niet een al te beste combinatie. Probeer eens te achterhalen waar die jaloezie vandaan komt, ben je bang dat mensen je in de steek laten?

Tweelingen

De tweeling is erg wispelturig en verandert elke tien minuten van mening en interesse. Hierdoor maak je eigenlijk nooit iets af en sta je een beetje bekend als een afhaker. Probeer eens wat meer moeite in iets te steken om het tot een succesvol einde te brengen, je zal zien dat je daar veel meer voldoening uit haalt.

Kreeft

Jij bent van nature een onzeker mens, hierom vraag je anderen vaak om hun mening. Vervolgens doe je eigenlijk nooit iets met dit advies, dit kan best irritant zijn. Maar als het dan toch misgaat, ga je weer klagen bij dezelfde mensen wiens mening je vroeg. Probeer óf op jezelf af te gaan, of echt te luisteren als je anderen om advies of een mening vraagt. En vraag jezelf ook af waar die onzekerheid vandaan komt?

Leeuw

Je bent dan wel de koning van de dierenriem, probeer niet te snel naast je schoenen te gaan lopen. Je hebt snel de neiging om opschepperig te worden over je eigen prestaties en kwaliteiten, doe af en toe even een stapje terug. Het leven draait niet alleen maar om jou, luister ook eens naar anderen.

Maagd

Je bent een enorme controlfreak. Alles moet bij jou uitgedacht en uitgekiend zijn, wat je alles behalve flexibel maakt. Voordat jij een beslissing neemt moet je eerst alle honderd opties hebben afgewogen en dat kan behoorlijk irritant zijn voor anderen. Boodschappen doen met jou is bijvoorbeeld echt een crime. Probeer wat meer los te laten, daar wordt het leven een stuk leuker van.

Weegschaal

Jij kunt maar moeilijk tegen kritiek, waardoor je erg beïnvloedbaar bent. Je doet er alles aan om anderen tevreden te houden en dit gaat ten koste van je authenticiteit. Kritiek hoeft niet altijd slecht te zijn. Zie het als feedback en tips om het de volgende keer nóg beter te doen.

Schorpioen

Jij bent erg gesteld op je eigen mening, af en toe ietsjes te veel. Niet iedereen is hetzelfde en er bestaan duizenden meningen. Respect andermans mening en standpunt en houd af en toe een keer je mond als anderen aan het woord zijn. Door wat minder koppig en eigenwijs te zijn, zul je veel meer vriendschappen creëren en leer je dingen van een andere kant te bekijken.

Boogschutter

Jij komt altijd vrolijk en positief over, zo erg dat het soms een beetje nep lijkt. Wees gewoon eerlijk als je je rot voelt, dit maakt je veel echter en meer benaderbaar. Door deze gevoelens weg te stoppen, maak je het vaak alleen maar erger. Praat erover met anderen.

Steenbok

Met jou kan je altijd lachen, jij bent echt een grapjas. Let wel op, dit kan er soms voor zorgen dat je mensen onbewust kwetst. Niet alle grapjes komen altijd even goed aan. Doe daarom extra voorzichtig en pas op met spottende opmerkingen.

Lees ook: Déze sterrenbeelden zijn het meest zorgzaam, zit die van jou erbij?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Elle | Beeld: ter illustratie, Pexels